Ana SayfaDünyaÜnlü futbolcudan korkutan haber!

İlgili Postlar

Ünlü futbolcudan korkutan haber!

Bir dönemin efsane futbolcusu olan Pelé sevenlerini üzdü… Futbolun efsane ismi geçtiğimiz günlerde antibiyotik tedavisi aldığını ve kolon kanseri için kemoterapi gördüğünü açıklamıştı. 82 yaşındaki futbolcu umutlu olduğunu dile getirmişti… Kolon bölgesindeki kanser yüzünden kemoterapi gören ve 2021’de ameliyata alınan ünlü oyuncunun artık kemoterapiye yanıt vermediği ve sağlık durumunun kötüye gittiği haberi tüm sevenlerini üzmüştü.

 

pele
pele

 

Pelé’nin sağlık durumu

82 yaşındaki Pelé sağlık durumu ile sevenlerine “Dostlarım, herkesi sakin ve pozitif tutmak istiyorum. Güçlüyüm, umutluyum ve tedavimi uyguluyorum. Aldığım mesajlar beni daha enerjik yapıyor. Gördüğüm tüm ilgiden dolayı tüm sağlık ve hemşire ekibine teşekkür ediyorum. Dünya Kupasında Brezilya’yı da izleyin!” açıklamasında bulundu.

pele
pele

Biliyorsunuz ki Pelé Brezilya ile 3 Dünya Kupası kazanmıştı. Futbol tarihinin en iyilerinden gösterilen Pelé’nin sağlık durumu herkes üzmüş durumda… 4 kez katıldığı Dünya Kupası’nda 12 gol atan ve Brezilya’nın 3 kez Dünya Kupası kazanmasına sebep olan ünlü futbolcunun sağlık durumu kritik…

 

 

Sizler bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler