Ana SayfaÜnlülerÜnlü Fenomen Murat Övüç'den Kara Cuma İsyanı!

İlgili Postlar

Ünlü Fenomen Murat Övüç’den Kara Cuma İsyanı!

Sosyal Medya’da ünlü bir Fenomen olan Murat Övüç, ‘Kara Cuma’ olarak kutlanan Alışveriş Gününe Tepki Göstererek isyan etti, detaylar Haberimizde..

“Gerizekalı İnsanlar Bizim Cumamız Kutsal”

Sosyal medya fenomeni olan Murat Övüç,  Amerika’da ‘Kara Cuma’ olarak kutlanan alışveriş günü için çektiği kısa videolarla sitemini belli etti. Murat Övüç, Kara Cuma adlı indirim gününde alışveriş yapan insanlara sitem ederek “bizim cumamız kutsal” ifadeleriyle açıklamada bulundu.

“Ne Kara Cuma’sı?”

Çektiği videolarla sosyal medyada sürekli dikkatleri üzerine çekmeyi başaran ünlü fenomen Murat Övüç, haftalardır Türkiye’yi kapsayan indirim yoğunluğuna çok sert bir ifadeyle sitemlerini dile getirdi. Çektiği kısa videoyayla ‘Kara Cuma’ olarak tanınan bu özel güne sitem yapan ünlü fenomen Murat Övüç;  “Gerizekalı yurt dışındaki insanlar Kara Cuma diye bir indirim yapmışlar. Bizim cumamız kutsal ne Kara Cuma’sı?

“Böyle bir Kelimeyi Kabul Etmiyorum.”

“O mağazalara gidip alışverişler yapıyorsunuz gerizekalı halk. Hangi Kara Cuma? Bizim cumamız bayram. Kimler gidip buradan alışveriş yapıyor Amerikan manyakları. Böyle bir kelimeyi kabul etmiyorum.”

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler