Ana SayfaYaşamSağlıkÜnlü fenomen Joely White’a Boğaz havası iyi geldi

İlgili Postlar

Ünlü fenomen Joely White’a Boğaz havası iyi geldi

Genç yaşında gerçekleştirdiği müzik prodüksiyonlarından seyahatlerine ve seçtiği giyim tarzına kadar geniş fan kitlesinin her alanda severek takip ettiği sosyal medya fenomeni Joely White, son instagram paylaşımını İstanbul’dan yaptı.

TikTok, Snapchat, YouTube, ve Instagram’da yüz binlerin sevgilisi olan sempatik Joely, İstanbul ziyareti ile görünümüne özen göstermenin yaşı olmadığını herkese kanıtladı. Joely böylece, her daim hatırlanacak bir stile sahip olmanın yolunun özgüven ve küçük estetik dokunuşlar’dan geçtiğini de göstermiş oldu.

Geniş hayran kitlesi Joely’nin sessiz sedasız gerçekleştirdiği İstanbul seyahatinin sebebini merak ederken, Joely’nin uluslararası alanda ün yapmış Heva Clinic Saç Ekimi Merkezi’nde ağırlandığını öğrendik.

İstanbul Nişantaşı’nda hizmet veren Heva Clinic, profesyonel ekibi, en son teknoloji ile donatılmış modern merkezi ve hastalara sunduğu güven ile hak ettiği konuma ulaşmış bir Türk markası. Heva Clinic’te deneyimli saç ekimi uzmanları ve diş hekimlerinden oluşan personel, estetik alanda bireysel hedeflere yönelik özel tedavileri ulaşılabilir fiyatlara sunuyor.

Joely White Heva Clinic
Joely White Heva Clinic

Kışın Sağlıklı Cilt İçin 10 Altın Öneri

Dünya’nın 1 Numaralı Saç Ekim Merkezi

Bugünlerde hangi arama motoruna sorarsak soralım, saç ekimi alanında en çok tercih edilen ve en güvenilen destinasyonun Türkiye olması bir tesadüf eseri değil. Estetik alanında yıllar süren tecrübe, deneyim ve araştırma’nın yanında sosyal dokusu en cana yakın ve misafirperver ülkelerden biri olarak gösterilen ülkemiz, saç ekimi uygulamaları başta olmak üzere medikal turizmin bir çok dalında yüksek popülariteye ve itibara sahip.

Şimdiye dek ABD, Kanada ve Avrupa ülkeleri başta olmak üzere Dünya’nın her köşesinden bireyin saç ekimi için tercih etmiş olduğu Heva Clinic işini o kadar iyi yapıyor ki, hastalar medikal bir prosedür için geldiklerini saç ekim işlemi bittiği anda unutuyorlar.

Deneyim yaratmak konusunda gerçekten çok başarılı, ülke’nin engin turizm deneyimi ile estetik operasyonları mükemmel şekilde füzyonlayan bir destinasyon olarak Türkiye, yabancı müşterilerine havalimanına ayak bastıkları andan itibaren rahat, güvende ve özel hissettirmeyi başarıyor.

Pozitif enerjisi ve mesajlarıyla kitleleri peşinden sürükleyen Joely gibi daha bir çok influencer ve tanınmış kişi de bu konuda hem fikir.

Fiyatlar Nasıl?

Saç ekimi prosedürlerinde ücretlendirme, ekim yapılacak bölgeye ve taşınan saç kökü sayısına göre değişkenlik göstermekte. Aynı zamanda bir seansta ekilebilen ortalama da göz önünde bulundurulabiliyor.

Dünya genelinde ve özellikle de ABD ve İngiltere gibi ülkelerde saç ekimi için ciddi bir bütçe ayırmak gerekirken, Türkiye’de durum farklı. İstanbul’da uluslararası standartlarda ultra modern bir saç ekim kliniğinde Dünya ortalamasının yaklaşık yarısı ile üçte biri arasında bir ücret ödeyerek saç ektirmek mümkün. Keza yurtdışında yaşayan Türk vatandaşları yaşadıkları Belçika, Fransa ya da İngiltere gibi ülkeler yerine saç ekimi için Türkiye’deki klinikleri tercih etmekteler.

İşte bu nedenle Heva Clinic bir Dünya markası olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Deneyimli cerrahların elinden yüksek kalitede, mükemmel sonuçlar alınan saç ekimi işlemlerine yurtdışından gelen misafirlere sunulan ulaşım ve konaklama gibi kolaylıklar ve uygun fiyatlar da eklendiğinde, Türkiye’nin bu alandaki başarısının formülü de ortaya çıkıyor.

Fenomenler ve Ünlüler Hangi Saç Ekimi Yöntemini Tercih Ediyor?

Geçtiğimiz günlerde saç ekimi yaptırarak arzuladığı görünüme kavuşmak için İstanbul’da bulunan Joely White gibi birçok ünlü, Türkiye’de Heva Clinic’i tercih etmekte. Influencerlar dışında, ünlü sporcu ve sanatçılar da kendilerini Heva Clinic’teki cerrahların becerikli ellerine bırakıyorlar.

Video ve görsel içerik ürettiği için hayranlarının karşısına en iyi haliyle çıkmak isteyen Joely’nin, tıraşsız saç ekimi yöntemi ile tedavi olduğu biliniyor. İleri bir saç ekim yöntemi olan tıraşsız bir FUE, yalnızca bu alanda deneyimli cerrahlar tarafından gerçekleştirilmesi gereken biraz daha karmaşık bir tedavi. FUE yöntemi ile saç ekimini hastanın kafasını tıraş etmeden yapmak teorik olarak mümkün olsa da, bu yaklaşım tüm hastalar için uygun olmamakta. Tıraşsız FUE daha karmaşık ve zaman alıcı bir tedavi olduğundan genellikle sadece şakak ve alın bölgelerine yapılan dokunuşlar gibi saç dökülmesinin henüz ileri bir aşamada olmadığı durumlarda uygulanabiliyor ancak bu kararın uzman doktorlar tarafından verilmesi gerekiyor. Uygulanacak tedavi doktorunuz tarafından gerekli analizler yapılarak sizin durumunuza ve hedeflediğinizi görünüme özel olarak değişiyor.

Türkiye, saç ekimi ameliyatlarında bir numaralı destinasyon olarak, benzer tedaviler sunan çok sayıda kliniğe ev sahipliği yapmaktadır. Saç ekimi eskiden tatsız bir prosedür olarak algılansa da, modern tıp, yetenekli ve deneyimli Türk cerrahlar ve Joely White gibi sonuçlardan memnun fenomenler bu algıyı değiştiriyor.

Heva Clinic profesyonel desteği ve sıcak yaklaşımı ile, saç ekimi yolculuğunu pürüzsüz ve keyifli bir deneyime dönüştürüyor. Heva Clinic’ten hemen şimdi ücretsiz online randevu talep edebilir, kimsenin fark etmeyeceği dokunuşlarla özgüveninizi yeniden inşa edebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler