Ana SayfaBurçlarÜnlü Astrolog Uyardı! "Dört Gün Sürecek Ve Çok Önemli Olaylar Olacak"

İlgili Postlar

Ünlü Astrolog Uyardı! “Dört Gün Sürecek Ve Çok Önemli Olaylar Olacak”

Ünlü astrolog Dinçer Güner, gökyüzünde yaşanan astrolojik olayları yorumladı. Bu hafta önemli kötücül bir gezegenin burç değiştireceğini vurgulayan Dinçer Güner, 5 Temmuz’a kadar yaşanacak önemli olayları yorumladı ve uyarılarda bulundu. Ünlü Astrolog Uyardı! “Dört Gün Sürecek Ve Çok Önemli Olaylar Olacak” İşte Detayları…

Ünlü Astrolog Uyardı! “Dört Gün Sürecek Ve Çok Önemli Olaylar Olacak”

Koronavirüs pandemisi henüz ortaya çıkmamışken ünlü astrolog Dinçer Güner, katıldığı bir televizyon programında global bir salgın krizinden söz etmişti. Koronavirüs pandemisini bilmesiyle dikkatlerin üzerine çekildiği Dinçer Güner, sosyal medya hesaplarından bu kez büyük bir tehlikenin daha kapıda olduğunu duyurdu.

Bu hafta önemli kötücül bir gezegenin burç değiştireceğini vurgulayan Dinçer Güner, 5 Temmuz’a kadar yaşanacak önemli olayları yorumladı ve uyarılarda bulundu.

“Bu hafta önemli bir gezegen geçişi olacak. Evlat olsa sevilmez dediğimiz, Olimpos’un can sıkıldıkça savaşan, terör estiren, yağmalayan, huzur kaçıran Ares nam-ı diğer Mars burç değiştirecek yönettiği, güçlü olduğu Koç burcuna geçiş yapacak. Ve 5 Temmuz’a kadar seyahat edecek. Astrolojik kaynaklarda küçük kötücül, küçük şeytan olarak adlandırılan Mars’ın burç değişim süreçlerine astrologlar olarak dikkat kesiliriz!

“Çünkü hangi konularda arıza çıkaracağımızı, hangi konuların bizlere stres yaratacağını, hangi konuların bizleri motive edeceğini, hangi konuların bizleri harekete geçireceğini anlatır….

“Mars; Koç burcunu yönettiğinden dolayı en güçlü pozisyonunda, yani temsil ettiği konuları inanılmaz rahat bir şekilde ortaya koyacak demektir….

“Bu dönem kazalara, sakarlıklara, yanıklara, çarpmalara, düşmelere çok daha yatkın bir dönemdeyiz….

“Tahammül Seviyemiz Çok Düşük Seyredebilir..”

“Ve ne yazık ki tahammül seviyemiz IQ seviyemizden çok daha düşük seyredebilir! Koç burcunun maymun iştahı Mars ile birleşince elbette ortada yarım yamalak bir sürü iş ve ilişki potansiyelleri de olabilir…..

…Mars’ın Koç burcu enerjisinin kendi ile kavga eden insan modeline de benzetebiliriz. Sıkıntılı noktalardan bir tanesi ise gereksiz risk almaya karşı duyulan heyecandır ve kazaların – patlamaların en çok meydana geldiği süreçtir aslında.”

“Dünya Üzerinde Durum Bir Karışık!”

“Dünya üzerindeyse; Burada durum bir karışık! Koç burcunun savaşkan enerjisi Mars ile birleştiğinde dünyanın nabzı ve tansiyonunun da ciddi bir yükseliş bekleyebiliriz. Bir taraftan Ukrayna ile Rusya arasında anlaşma sağlanması beklenirken, benzer bir durum başka ülkeler arasında da yaşanabilir. Savaş enerjisinin yükseldiği bir döneme ne yazık ki giriş yapmış bulunuyoruz. Özelikle orta doğuda kazanlar epey kaynayabilir. Bu dönem dünyanın huzuru epey kaçacakmış gibi görünüyor….

“Orman Yangınları Üzebilir”

“Ateş elementinde artan enerji sebebi ile ve hali hazırda yaza doğru da hızla giderken artan orman yangınları yine bizleri oldukça üzebilir. Patlamayı, aktif olmayı bekleyen yanardağ gelişmelerini de görebiliriz……

“Yine bu dönem patlamalar ve huzur kaçırabilecek saldırılarda söz konusu olabilir. Hatta bu saldırılar din ekseninde dönen saldırılar olabilir. Dini yerlerde huzuru kaçıracak gelişmelerde olabilir….

“Ateş elementinin bu denli yükselmesi, toprağında hızla kurumasına yol açabilir. Bu yüzden bu süreçte derinleşebilecek olan bir gıda krizi seslerini de daha güçlü bir şekilde duyabiliriz….

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler