Ana SayfaÜnlülerÜnlü Anchorman Uzun Zaman Sonra Görüntülendi!

İlgili Postlar

Ünlü Anchorman Uzun Zaman Sonra Görüntülendi!

Bir dönemin sevilen anchorman’i olan ve Show TV’den olaylı ayrılan Ali Kırca uzun bir aradan sonra ilk kez görüntülendi.

Uzun yıllar ana haber spikerliği yapan Ali Kırca uzun süredir gözlerden uzak bir hayat yaşıyor. Perşembe günü görüntülenen Ali Kırca Bahçeşehir Üniversitesi’nde İletişim Fakültesi’nde öğrenim gören öğrencilerle bilgi ve tecrübelerini aktardı. Ali Kırca’nın fotoğrafları üniversitenin sosyal medya hesabından paylaşıldı.

Ali Kırca son olarak Silivri’de Can Dündar ve Erdem Gül için başlatılan nöbette görülmüştü. Ali Kırca’nın nerede olduğu merak konusuydu.

Yıllar Kırca’yı Değiştirmiyor

Ünlü anchorman Ali Kırca en son ise dün Bahçeşehir Üniversitesi’nde görüldü. Üniversitenin İletişim Fakültesi’nde öğrenim gören öğrencilerle bilgi, tecrübe ve 40 yıllık deneyimlerini paylaşan Ali Kırca aradan geçen yıllara rağmen görüntüsünden bir şey kaybetmemişti.

Kurumun Sosyal Medya Hesabından Paylaşıldı

Fakültenin Twitter adresinden paylaşılan fotoğraflarda Ali Kırca’nın bir grup öğrenciyle söyleşi halinde olduğu gözleniyor. Bu fotoğraflar ise şu sözlerle paylaşıldı: “Ali Kırca ile #tarkovsky , öğrenme ve günümüzde haberciliğin toplumda bıraktığı izleri masaya yatırdık. İnsanlık tarihi hatalarından nasıl ders çıkarır, edindiği bilgilerle nasıl ilerlemeyi sürdürür sorularına yanıtlarımız var. #internationalnewsacademy de dersler tüm hızıyla sürüyor. Bugün duayen haberci Ali Kırca ile beraberiz ve mesleğin ilk tüyosunu hemen alıyoruz: Merak et ve farklı ol.”

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler