Ana SayfaDedikoduUmut Evirgen Serenay Sarıkaya İçin Mekan Kapattı

İlgili Postlar

Umut Evirgen Serenay Sarıkaya İçin Mekan Kapattı

Yönetmen ve işletmeci Umut Evirgen, sevgilisi ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya’yla rahat zaman geçirmek için büyük bir jest yaptı. Umut Evirgen Serenay Sarıkaya için mekan kapattı. İşte detaylar;

Serenay Sarıkaya Aşk Hayatıyla Gündemden Düşmüyor

Geçtiğimiz sene Cem Yılmaz’la bir birlikteliğe başlayan Sarıkaya’nın ayrıldıktan sonra bir iş adamıyla birlikte olduğu hatta çocuk aldırdığı iddia edilmiş bu iddialar Sarıkaya tarafından kesin ve sert bir dille yalanlanmıştı. Cem Yılmaz’la ilişkisi ve ayrılığıyla gündemden düşmeyen Sarıkaya’nın bu yazın başında iş adamı Haldun Demir’le birlikte olduğu söylenmişti. Birlikte tatil yaparken görüntülenen ikili aralarında bir şey olmadığını sadece arkadaş olduklarını açıklamışlardı.

Umut Evirgen Kimdir?

Umut Evirgen ve Serenay Sarıkaya Yeni Bir Aşka Yelken Açtı

Magazin dünyası bomba bir aşk haberiyle sarsıldı. Çalkantılı aşk hayatlarıyla bir süredir gündemden düşmeyen Umut Evirgen ve Serenay Sarıkaya’nın yeni bir aşka yelken açtığı söyleniyor. Bu iddialar karşısında sessizliğini koruyan ikilinin aralarındaki ilişkisi Evirgen ve Serenay Sarıkaya’nın eski sevgilisi Çatağatay Ulusoy’un yakın arkadaşı olması nedeniyle tepki çekti. Evirgen’in Sarıkaya ile aşka yelken açması sosyal medyada “Dost kazığı” eleştirilerini de beraberinde getirdi. Bunun yanı sıra Sarıkaya’nın Bursin’den ayrıldıktan sonra çalkantılı bir aşk hayatıyla sık sık gündeme gelmesi özel hayatıyla gözden düşmesine neden olduğu yönünde eleştiriler de gelmeye devam ediyor. Şenolsun ve Ulusoy ise ilişki hakkında hiçbir yorum yapmadı. Gözler şimdi Evirgen ve Sarıkaya çiften gelecek açıklamayı bekliyor.

Umut Evirgen Serenay Sarıkaya İçin Mekan Kapattı

Bir süre önce yeni bir aşka yelken açan Serenay Sarıkaya ve yönetmen sevgilisi Umut Evirgen’in buluşma yeri ortaya çıktı. Sarıkaya’nın geçtiğimiz günlerde sevgilisinin mekanı Gizli Kalsın’a gittiği öğrenildi.

Evirgen, içeride 5-6 müşterinin olduğu dakikalarda giriş yapan Sarıkaya için mekanı kapattığı konuşuluyor. Çalışanlara talimat veren Evirgen, o dakikadan sonra içeriye kimseyi aldırmadığı ve kız arkadaşıyla baş başa zaman geçirdiği söylendi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler