Ana SayfaDedikoduUmut Evirgen' den Serenay Sarıkaya İtirafı Geldi...

İlgili Postlar

Umut Evirgen’ den Serenay Sarıkaya İtirafı Geldi…

Geçtiğimiz yıllarda güzel oyuncu Tuba Büyüküstün ve Melisa Şenolsun’ la büyük aşklar yaşayarak herkesin tanıdığı işletmeci Umut Evirgen’ le ilişki yaşadığı dedikodusu yayılan oyuncu Serenay Sarıkaya, iki ay evvel “Böyle şeylerle uğraşmaktan, bu haberlerden sıkıldım” demişti. Fakat ünlü işletmeciden gündeme yerleşen bir itiraf geldi. İşte Detaylar…

Serenay Sarıkaya: Özlemişim Bu Tempoyu

Umut Evirgen’ den Serenay Sarıkaya İtirafı Geldi…

Ünlü oyuncular Tuba Büyüküstün ve Melisa Şenolsun ile yollarını ayıran 32 yaşındaki iş adamı Umut Evirgen’ in Serenay Sarıkaya’ nın aşk yaşadığı dedikodusu dilden dile kulislerde konuşuluyordu. Hatta güzel oyuncunun Umut Evirgen’ in işlettiği sahibi klübe gittiğinde ünlü işletmecinin, Sarıkaya için mekanı kapattığı haberleri magazinde çalkalanmıştı.

“Bu Haberlerden Sıkıldım”

Serenay Sarıkaya, önceki aylarda magazin muhabirlerinin “Hayırlı olsun diyelim mi?” şeklinde yöneltiiği soru üzerine, ortaya çıkan iddialar hakkında, “Yok arkadaşlar, sizin de dediğiniz gibi; bunlar iddia. Böyle şeylerle uğraşmaktan, bu haberlerden sıkıldım” ifadeleriyle son noktayı koymuştu.

“Bu Gecelik Bizden Görüntü Alma”

İş adamı Umut Evirgen cephesinde şaşırtıcı bir gelişme yaşanarak haklarında dün gece bomba bir açıklama geldi. Yakışıklı işletmeci, ‘teve 2 Magazin Masası’ çalışanına Serenay Sarıkaya ile beraber olduğunu itiraf etti. Gazetecinin görüntü çekmemesini rica eden işletmeci, “Benim mekanım dışında istediğin yerde görüntü al ama bu gecelik bizden görüntü alma” dedi.

Magazin muhabirinin “O zaman aşkı kabul ediyor musunuz?” şeklinde yönelttiği soruya ise “Evet, Serenay Sarıkaya ile aşk yaşıyoruz” şeklinde bomba bir cevap verdi.

Serenay Sarıkaya kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler