Ana SayfaKimdirÜmmü Putgül Kimdir?

İlgili Postlar

Ümmü Putgül Kimdir?

“Bir Annenin Günahı” dizisinin sevilen oyuncusu Ümmü Putgül kimdir? Ümmü Putgül kaç yaşında? Ümmü Putgül dizileri neler? Ümmü Putgül filmleri neler? Ümmü Putgül aslen nereli? Ümmü Putgül hangi burç? Ümmü Putgül hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Ümmü Putgül Kaç Yaşında? Ümmü Putgül Aslen Nereli? Ümmü Putgül Hangi Burç?

Ümmü Putgül, 28 Ocak 1982 tarihinde Muğla’nın Bodrum ilçesinde dünyaya gelmiştir. Aslen Muğlalı olan Ümmü Putgül, Kova burcudur.

Ümmü Putgül Kimdir?

Ümmü Putgül eğitim hayatını Londra’da tamamlamıştır. Liseden mevzun olduktan sonra “Eskişehir Anadolu Üniversitesi”ni kazanan Ümmü Putgül mezun olduktan sonra Londra’da oyunculuk eğitimi almıştır. 2016 senesinde “İftarlık Gazoz” filminde “Gülizar” karakterini canlandıran Ümmü Putgül, canlandırdığı karakterle büyük bir çıkış yakalamıştır. İlk sinema filminde elde ettiği başarıyı 2018 senesinde vizyona giren “Çocuklar Sana Emanet” ve “Saf” filmlerinde de korumayı başaran Ümmü Putgül,  2018 senesinde “Avlu” dizisinin kadrosuna dahil olmuştur. Ümmü Putgül şimdi Fox Tv ekranların yayın hayatına başlayan “Bir Annenin Günahı” dizisiyle ekranlara gelmektedir.

Ümmü Putgül Dizileri

  • 2020 – Bir Annenin Günahı
  • 2018 – Avlu

Ümmü Putgül

  • 2028 – Saf
  • 2018 – Çocuklar Sana Emanet
  • 2016 – İftarlık Gazoz
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler