Ana SayfaKimdirUmay Anadolu Kaboğlu Kimdir?

İlgili Postlar

Umay Anadolu Kaboğlu Kimdir?

“Kanunsuz” dizisinin genç oyuncusu Umay Anadolu Kaboğlu kimdir? Umay Anadolu Kaboğlu kaç yaşında? Umay Anadolu Kaboğlu aslen nereli? Umay Anadolu Kaboğlu dizileri neler? Umay Anadolu Kaboğlu filmleri neler? Umay Anadolu Kaboğlu hangi burç? Umay Anadolu Kaboğlu hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Umay Anadolu Kaboğlu Kaç Yaşında? Umay Anadolu Kaboğlu Aslen Nereli? Umay Anadolu Kaboğlu Hangi Burç?

Umay Anadolu Kaboğlu 5 Ağustos 1994 senesinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen İstanbullu olan genç oyuncu Umay Anadolu Kaboğlu, Aslan burcudur.

Umay Anadolu Kaboğlu Kimdir?

Umay Anadolu Kaboğlu eğitim hayatını İstanbul’da tamamlamıştır. Liseden mevzun olduktan sonra “Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, TV ve Sinema Bölümü”nü kazanan Umay Anadolu Kaboğlu, okul yıllarında tiyatro eğitimi almıştır. Her zaman tiyatronun aklında olduğunu ve hep oyuncu olmak istediğini dile getiren Umay Anadolu Kaboğlu, konservatuvar sınavına girmekten korkuğu için sinema okuduğunu ancak okuduğu bölümden mutlu olduğunu söylüyor.

Ekran karşısına “Bugünün Saraylısı” dizisiyle geçen Umay Anadolu Kaboğlu kısa sürede yeteneğiyle öne çıkan isimlerden biri olmuştur. Ardından Fox Tv ekranlarında yayımlanan “Sen Benimsin” dizisinde “Defne” karakterini canlandıran Umay Anadolu Kaboğlu, daha sonrasında TRT 1 ekranlarında yayımlanan “Filinta” dizisiyle ekran karşısına geçmiştir.

Bir yandan da öğrenim hayatına devam eden Umay Anadolu Kaboğlu “Kadir Has Üniversitesi Film ve Drama Bölümü-Oyunculuk Yüksek Lisans”ını tamamlamıştır. Umay Anadolu Kaboğlu şimdi “Kansuz” dizisinde yer almaktadır.

Umay Anadolu Kaboğlu Dizileri

  • 2013 – Bugünün Saraylısı
  • 2015 – Sen Benimsin
  • 2018 – Filinta
  • 2021 – Kanunsuz
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler