Ana SayfaKimdirÜlkü Hilal Çiftçi Kimdir?

İlgili Postlar

Ülkü Hilal Çiftçi Kimdir?

Ülkü Hilal Çiftçi Kimdir? Ülkü Hilal Çiftçi kaç yaşındaır? Ülkü Hilal Çiftçi nerelidir? Ülkü Hilal Çiftçi hangi burçtur? Ülkü Hilal Çiftçi rol aldığı diziler nelerdir? Ülkü Hilal Çiftçi rol aldığı reklamlar nelerdir? Ülkü Hilal Çiftçi biyografisi ve hakkında bilmek istedikleriniz haberimizde…

Ülkü Hilal Çiftçi Kimdir? Ülkü Hilal Çiftçi Kaç Yaşındaır? Ülkü Hilal Çiftçi Nerelidir? Ülkü Hilal Çiftçi Hangi Burçtur?

Ülkü Hilal Çiftçi, 11 Ocak 2009 tarihinde İstanbul şehrinde dünyaya gelmiştir. 10 yaşında olan oyuncu oğlak burcudur.

Ülkü Hilal Çiftçi Kimdir?

Babası da bir oyuncu olarak dikkatleri üzerine çeken Çiftçi, zamanla beraber  babasının da desteği ile birlikte kısa bir zaman dilimi içerisinde iyi bir oyuncu olabilmesi için ajansa yazdırılarak bu anlamda kendisini geliştirmesi ve kendi izinden gidebilmesi için girişimlerde bulunmuştur.

Tatlı kişiliği ve başarılı oyunculuk yetenekleri ile birlikte dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Ülkü Hilal Çiftçi, ajansı içerisinden kısa bir zaman dilimi içerisinde seçilerek birçok farklı dizi projesi içerisinde aktif olarak rol almaya başlamış ve bu anlamda yaşıtlarından çok çok üstün bir performans sergileyerek fark yaratmıştır.

Reklamlarda Rol Alarak Başladı

Henüz çok küçük yaşta olmasına rağmen son derece başarılı bir kariyer yapmaya başlayan Çiftçi, kariyerine ilk olarak birçok farklı büyük markanın reklam filmlerinde aktif bir şekilde rol alarak başladı. Garanti Bankası, Michelin, Fiat Egea, İş Bankası ve Ariel gibi markaların reklamlarında rol alarak adından söz ettiren genç oyuncu, zaman içerisinde dizi ve film projelerinin de aranan isimlerinden birisi olarak dikkatleri çekmiştir.

İlk Dizisi Hangisidir?

Genç ve tatlı oyuncu, 2013 yılında ilk olarak Arka Sokaklar dizisi kadrosunda 8.sezon dahil olarak Duru karakterine kısa süreli de olsa can vererek aktif kariyerine başlamıştır. Kısa süre içerisinde dizide kendisini gösteren ve fark edilen güzel oyuncu Çiftçi, yapımcıların aradığı isimlerden birisi olmuştur. Dizide Şevket Çoruh, Zafer Ergin ve Özgün Ozan gibi isimler rol aldı.

Genç oyuncular içerisinde kısa zaman içerisinde çok ciddi anlamda sıyrılan ve ön plana çıkan başarılı küçük oyuncu, 2014 yılında döneminin en çok izlenen dizi projelerinden birisi olan Karadayı dizisi kadrosuna girdi ve dizide Zeynep karakterine can vererek taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanmayı başardı. Dizinin başrollerinde Kenan İmirzalıoğlu, Bergüzar Korel, Çetin Tekindorve Rıza Kocaoğlu gibi isimler rol aldı ve dizi uzun süre reyting rekortmeni olarak devam etti.

Arada geçen süre içerisinde birçok dizide bölümlük rollerde karşımıza çıkan ve ciddi anlamda fark yaratmayı başaran güzel oyuncu, 2015 senesinde Kırgın Çiçekler dizisi kadrosuna girerek 2 sezon boyunca bu dizi kadrosunda yer aldı ve adından söz ettirdi. İpek Karapınar, Özgür Çevik ve Çağla Irmak gibi isimlerin başrollerinde rol aldığı proje iki sezon sonunda yayın hayatını noktaladı.

İlk Beyaz Perde Projesi Hangisidir?

Küçük yaşına rağmen oyunculuğuyla kısa bir zaman dilimi içerisinde çok ciddi aşama kaydeden ve adını herkese duyuran Ülkü Hilal Çiftçi, ilk beyazperde projesine 2015 senesinde Sessiz Yalanlar filmi kadrosunda yer alarak çıktı. Ceren karakterine can veren genç oyuncu filmde Burak Hakkı, Ümit Belengibi isimler ile birlikte başrol oynayarak en büyük deneyimini edindi.

Oynadığı Reklamlar

Saftirik

Sleepy

Yumoş

İş Bankası

Garanti Bankası

Mıchelin Lastik

Fiat Egea

Goose Katalog

Ariel

Rol Aldığı Film ve Diziler

Nerdesin Birader – Duygu – 2017

Arkadaşlar İyidir – 2016

Sen Benimsin – 2015

Kırgın Çiçekler – 2015

Kara Kutu – 2015

Göç Zamanı – 2015

O Hayat Benim – 2015

Elif – 2014

Karadayı – Zeynep – 2014

Arka Sokaklar – Duru – 2013

Kocan Kadar Konuş – 2015

Sessiz Yalanlar – 2015

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler