Ana SayfaKimdirUğur Pektaş Kimdir?

İlgili Postlar

Uğur Pektaş Kimdir?

“Arka Sokaklar” dizisinin sevilen oyuncusu Uğur Pektaş kimdir? Uğur Pektaş kaç yaşında? Uğur Pektaş dizileri neler? Uğur Pektaş filmleri neler? Uğur Pektaş aslen nereli? Uğur Pektaş hangi burç? Uğur Pektaş hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Uğur Pektaş Kaç Yaşında? Uğur Pektaş Aslen Nereli? Uğur Pektaş Hangi Burç?

Uğur Pektaş 16 Nisan 1979 senesinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen İstanbullu olan Uğur Pektaş Koç burcudur.

Uğur Pektaş Kimdir?

Uğur Pektaş eğitim hayatını Koceli’de tamamlamıştır. Liseden mevzun olduktan sonra “Kocaeli Üniversitesi Otelcilik Bölümü”nü kazanan Uğur Pektaş okuldan mevzun olduktan sonra bir süre hizmet sektöründe çalışmıştır.

Ekran karşısında ilk olarak 2005 senesinde “Arka Sokaklar” dizisiyle geçen Uğur Pektaş kısa sürede Türk izleyicisinin en sevdiği oyunculardan biri olmayı başarmıştır. Dizi devam ederken Gamze Özeçelik’le aşk yaşamaya başlayan Uğur Pektaş 2008 senesinde dünya evine girmiş ancak 2011 yılında boşanmıştır. 2006 senesinde “Kuş Dili” dizisiyle ekran karşısına geçen Uğur Pektaş, “Arka Sokaklar”dan ayrılmasının ardından oyunculuğa ara verme kararı almıştır.

Manevi bir hayatı tercih ederek bir tur şirketi kuran Uğur Pektaş’ın Hac organizasyonları yapan bir şirketi vardır. Uzun bir süredir ekranlara gelmeyen ünlü oyuncu bu sene 16 Şubat’ta Tv8 ekranlarında yayınlanmaya başlayacak olan “Survivor 2020” yarışmacısı olarak yeniden izleyici karşısına geçecektir.

Uğur Pektaş Dizileri

  • 2006 – Kuş Dili
  • 2005 – Gerçekler Ve Düşler
  • 2005 – Arka Sokaklar

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler