Ana SayfaKimdirUğur Bilgin Kimdir?

İlgili Postlar

Uğur Bilgin Kimdir?

Güldür Güldür Show’da canlandırdığı Mesut karakteri ile bilinen Uğur Bilgin kimdir?

Türkiye’de ayrı bir yere sahip olan Organize İşler adlı yapım ile tanınan ve ilk projesine dahil olan Uğur Bilgin, 2013 yılından itibaren Güldür Güldür ekibinde yer aldı.


Bugün Doğan Ünlüler

Uğur Bilgin Kimdir, Kaç Yaşında?

Uğur Bilgin 1980 doğumlu. İstanbul’da dünyaya gelen usta oyuncu, eğitimini oyunculuk alanında aldı. Türkiye’nin önemli eğitim merkezlerinden olan 9 Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü’nü kazanan Uğur Bilgin, buradan mezun olarak sektörde yer almaya başladı. Oyuncunun ilk projesinin Organize İşler olması, Uğur Bilgin’in kısa süre içerisinde ve daha fazla kişi tarafından tanınmasını sağlarken, 2013 yılı itibari ile Güldür Güldür Show ile ekranlara gelen Uğur Bilgin, başarılı performansıyla beğeni topladı. Oyuncunun yer aldığı önemli yapımlar ise şöyle; Arka Sıradakiler, Aşağı Yukarı Yemişliler, Boynu Bükükler.

Oyuncu Güldür Güldür Show’da yer almaya başladığı ilk günlere göre çok daha yüksek bir çizgide oyunculuk sergilerken, şu anda programının en popüler isimlerinden birisi ve 2017 itibari ile giderek artan bir takipçi kitlesi var.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler