Ana SayfaDedikoduUfuk Özkan'dan Kendine Nasihat

İlgili Postlar

Ufuk Özkan’dan Kendine Nasihat

Son olarak ‘Kalk Gidelim’ adlı dizide rol alan Ufuk Özkan, 10 yılı aşkın süre Anadolu Ateşi’nde dansçı olarak görev yapan Nazan Güneş, 2005’te nikâh masasına oturmuştu. 17 yıllık evlilik, geçtiğimiz haftalarda tek celsede bitmişti. Boşanma sonrası ‘Sadece evleri ayırdık” diyen Özkan, sosyal medya hesabından yayınladığı son fotoğraf ile kafaları karıştırdı. Ufuk Özkan’dan kendine nasihat geldi. İşte detaylar;

17 yıllık Evlilik Bitti

‘Geniş Aile’ dizisinde canlandırdığı ‘Cevahir’ karakteriyle yıldızı parlayan Ufuk Özkan ile 10 yılı aşkın süre Anadolu Ateşi’nde dansçı olarak görev yapan Nazan Güneş, 2005’te nikâh masasına oturmuştu. 17 yıllık evlilikte fikir uyuşmazlığı yaşayan ikili, evliliklerine ikinci bir şans vermişti. Aralarındaki sorunları çözemeyen ikili, geçtiğimiz hafta İstanbul Adliyesi 8. Aile Mahkemesi’nde anlaşmalı olarak boşanmıştı.

Fotoğrafları Kaldırmadı

Son dönemde fazla kilolarından kurtulan ve “Ah Be Birader” filminde kamera karşısına geçen Özkan, eşiyle mutlu günlerinden çekilen fotoğraflarını da sosyal medya sayfasından kaldırmamıştı. 16 yaşında Güneş ile Eren adında bir oğulları olan ünlü oyuncu, geçtiğimiz günlerde ‘Cenazemize Hoş Geldiniz’ filminin okuma provasında, boşanma hakkında dikkat çeken bir açıklamaya imza atmıştı.

Ünlü oyuncu, boşanma hakkında; “Nazan’la fikir ayrılığı yaşadık. Kavgasız, gürültüsüz 17 yıl yaşadık. Her gün görüşüyoruz. Biz sadece evleri ayırdık” açıklamasını yapmıştı.

Eski eşi ile boşanmalarının ertesi günü bir araya geldiklerini belirten oyuncu, “Adliyeye birlikte gittik. Ertesi günü yemeğe çıktık. Sonrasında oğlumuzla vakit geçirdik” demişti.

Ufuk Özkan’dan Kendine Nasihat

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan Ufuk Özkan, son olarak üniversite yıllarına ait bir fotoğrafını paylaştı. Bugüne kadar yaşadıklarını anlatan Özkan, biten evliliği hakkında da samimi açıklamalarda bulundu. Ünlü oyuncu, gençliğine de seslendi. İşte Ufuk Özkan’ın o paylaşımı:

Ah safıma bak… İlk dizin, ilk başrolün… İlerde bir 10 sene sonra arkanı yasladığın ağaç seyircin sevenlerin olacak korkma… Ne yaşarsan yaşa o utangaç gülümsemen değişmeyecek abinden söz sana. Hatalar, hem de ne saçma hatalar yapacaksın. Paran çok olacak, sonra hiç olmayacak. Keşke şimdi söyleyebilseydim sana ‘arkadaşlarını iyi seç, herkese güvenme’ diye… Yaşa gör filmin sonunu sana söylemem bro (kardeş). Bu fotoğraftan 9 sene sonra en sevdiğini, idolünü kaybedeceksin. Daha çok zaman var, babanı her zamankinden daha çok sev sanki yarın yokmuş gibi olur mu? Büyük ödüller alacaksın Türkiye’deki her evin oğlu olacaksın sana söz. Çok âşık olup evleneceksin hem de 8 ay içinde! Seni harika hissettirecek bir oğlun olacak, tapacaksın ona… Sonra annen ve baban 16 sene sonra ‘artık ayrı yürüyelim’ diyecek şimdiden söyleyeyim hazırlan çok üzülürsün bilirim… Ama kadın iyi biri ve haklı. Yani senin yüzünden olacak. Yok be oğlum öyle çapkınlık! 40’ından sonra ‘teneşir paklasın’ mevzuları değil çok daha saçma… Ya bir de içme lan, başlama emi. Söz mü? Çok zayıflayacaksın yüzün güldü gördüm… Sevdiklerin ‘nen var hasta mısın’ diyecek. Yok bir şey korkma astın hemen yüzünü. Bak ne diyeceğim sana şu an konservatuar da 3’üncü sınıfsın ya Yıldız Kenter hocan seni 100’le mezun edecek hadi iyisin… Hep disiplinli ve çalışkan yorulmak bilmeyen mesleğine aşık bir aktör olacaksın. Ay inşallah kazandığını tutarsın, dua ediyorum senin için… Yalnız 47 yaşına geldiğinde senin kulağını çekeceğim! ‘Paşam sağlığına dikkat et abi nasihati…’ İyi çocuğa benziyorsun ağzın gözün kalbin bir hep öyle hatırlanacaksın daha ne diyeyim. Terbiyeni, saygınlığını kaybetmeden vur gelişine hayatın… Duanı dürüst dile, sevdiklerine ailene zaman ayır. Zamanın kalırsa ben buralardayım!”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler