Ana SayfaDizilerUfak tefek Cinayetler Dizisinde Büyük Hata!

İlgili Postlar

Ufak tefek Cinayetler Dizisinde Büyük Hata!

Ufak Tefek Cinayetler dizisinde büyük hata! Dün akşam yeni sezonun ilk bölümü ile izleyicileri ile buluşan fenomen dizi Ufak Tefek Cinayetler, büyük hatasıyla seyircileri şaşırttı. Merakla beklenen dizinin yeni sezon ilk bölümünde neler oldu? Sosyal medya hesapları neden eleştiri yazıları ile doldu? İşte haberimiz…

18 Eylül 2018 reyting sonuçları açıklandı! Ufak Tefek Cinayetler mi? Gülperi mi?

Ufak Tefek Cinayetler dizisinde büyük hata!

Ufak Tefek Cinayetler dizisinde büyük hata! Yeni sezonu merakla beklenen fenomen dizi Ufak Tefek cinayetler, nihayet dün akşam izleyicileri ile buluştu. Yayınlanan ilk bölümde Gökçe Bahadır’ın canlandırdığı Oya karakterinin bebeği, sosyal medya hesaplarında bir hayli eleştiri topladı.

Dizinin yeni sezonunun ilk bölümünde neler oldu?

Yeni sezonuyla en merak edilen dizilerin başında gelen Ufak Tefek cinayetler, dün yayınlanan bölümüyle izleyicileri bir hayli şaşırttı. Dizinin başlamasıyla beraber sosyal medya hesaplarından yorumlarda bulunan izleyiciler; olayların birbirine girdiğini, içinden çıkamadıklarını belirttiler.

Oya’nın mahkemede söylediği “Ben yaptım, ben öldürdüm. İtiraf ediyorum.” sözlerinden sonra hapiste değil, Sarmaşık’da bebeğini doğurmuş olarak gösterilmesine kimse anlam veremedi.

Geçtiğimiz sezon sonunda işlenen ilk cinayet olarak gösterilen Edip ile ilgili nasıl o pencereden düştüğü, birisinin mi ittirdiği konusuna bir açıklık getirilmedi. Cinayet sonrası sorgu sahnesinde herkes aynı şeyi anlattı ama komiser buna inanmadı ve önceden ağız birliği edildiğini düşündü.

Edip’in ölümü sonrasında Merve’nin 3 ay yurt dışında kaldığı, kızı Mila’yı göstermemekle Serhan’ı tehdit ettiği ve henüz boşanmadıkları anlaşıldı.

Serhan ve Oya’nın bir bebekleri olduğunu öğrenen Merve, acı gerçeklerle yüzleşti.

Ufak Tefek Cinayetler’de Emre Çelen Ortaya Çıktı

Sosyal medya hesaplarından eleştirdiler

Çok sevilen dizide Oya’nın doğum yaptığı günlere dönüldüğünde ise aslında erken doğum olduğu ve bebeğin bir süre yoğun bakımda kaldığı anlaşıldı. Tam da bu sırada izleyiciler ekran karşısında sosyal medya hesaplarından eleştirilere başladı.

İzleyici tarafından büyük bir hata olarak görülen ise erken doğduğu belli edilen bebeğin bir kaç aylık bir bebek boyutlarında olmasıydı. “Oya’nın bebeği prematüre ama tosun gibi! Kaç aylık doğdu bu bebek?” şeklinde yorumlar yapan izleyiciler için kafa karıştırıcı bir başka olay daha vardı.

Sezon finalinde ki partide yaklaşık 2 aylık hamile olduğu bilinen Oya karakterinin aradan üç ay geçtikten sonra yaklaşık 5 aylık bir bebeği doğurması, büyük bir mantık hatası olarak değerlendirildi.

Esprili yorumlarla eleştirdiler

Ekrana yansıyan bu durum izleyiciler tarafından eleştirilere ve esprili yorumlara sebep oldu. İşte diziye gelen yorumlardan bazıları..

*Oya’nın premature bebeği de maşallah tosun gibi doğdu

*Mantık hatası mı var yoksa ben mi yanlış anladım. Oya doğurduysa eğer nasıl doğurdu yaza merhaba partisi hazirandaydı oya 2 aylık hamile desek eşittir 5 ay yani 5 ayda çocuk mu doğar?

*O bebeği küveze koyarken hiç utanmadınız mı ya bebek dile gelip beni küveze mi koyuyorsunuz gerçekten diyecekmiş neredeyse

*Minik maşallah tosun gibi

*Erken doğan bebek yerine beni koysalar daha inandırıcı olurdu

*Ben bu bebekten daha küçük gösteriyorum keşke beni oynatsaydınız erken doğmuş bebek rolü için

*Deniz bebek çekimden sonra küvezden kendisi kalkıp inmiş ve makyaj tazeleme istemiştir diyenler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler