Ana SayfaDizilerUfak Tefek Cinayetler 16. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Oya ve Serhan'ın ilişkisi...

İlgili Postlar

Ufak Tefek Cinayetler 16. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Oya ve Serhan’ın ilişkisi ortaya çıkacak mı?

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin 16. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Bu akşam ekrana gelecek dizinin yeni bölümünde yine nefes kesen sahneler var. Oya ve Serhan cephesinde neler oluyor? İlişkileri ortaya çıkıyor mu? Yoksa ayrıldılar mı? Merve Oya’nın kapısına neden dayandı? Mehmet Burcu’dan ayrılıyor mu? Arzu Mehmet’i affedecek mi? Tüm bu soruların yanıtlarına dair detaylar haberimizde…

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin 16. bölüm 2. fragmanı yayınlandı

Serhan boşanmakta kararlı, Merve vazgeçecek gibi değil

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin 16. yeni bölümünün iki fragmanı yayınlandı. Serhan’ın hayatında biri olduğundan şüphelenen ve Oya’nın kapısına dayanan Merve, Oya’ya “Öyle bir anda gelip her şeyi alabileceğini mi sanıyorsun?” diye hesap soruyor. Merve, Serhan’ı geri kazanabilmek için her yolu denerken, Serhan istikrarlı şekilde kararının arkasında duruyor ve boşanma isteğini bastıra bastır vurguluyor.

Pelin Oya’nın ağzından laf alabilecek mi?

Pelin ise, Oya’yı Serhan konusunda sıkıştırıyor. İlişkileri olup olmadığını öğrenmeye çalışıp Oya’nın ağzını arıyor. Oya ise, evden çekip giden Serhan’a gidip bir kere bile aramamasının nedenini sorguluyor.

Mehmet Burcu’dan ayrılıyor mu?

Mehmet, Arzu’yla barışabilmek için türlü türlü yollar deniyor. Yeni bölümde açıkça Arzu’yla barışmak istediğini açıklıyor. Bununla da kalmıyor ve Burcu’ya ondan ayrılmak istediğini söylüyor.

Merve ve Edip’e neler oluyor?

Merve ve Edip cephesinde de yeni gelişmeler olacağa benziyor. Lise dönemlerinde Edip’e aşık olan Merve, Edip’in yakın tavırlarından etkilenecek gibi görünüyor.

Ufak Tefek Cinayetler son bölümde neler olmuştu?

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin geçtiğimiz hafta yayınlanan son bölümüne, Serhan’ın Merve’den boşanma istediği damga vurmuştu. Bunun yanı sıra, çocukların okulunda yangın çıkmıştı. okulda mahsur kalan çocuklar, türlü zorluklarla kurtarılmıştı. Nefes kesen mücadelenin sonunda hiçbir çocuk yara almadan kurtulmuştu. Mehmet’in Arzu ile barışma çabaları hız kesmeden devam etmişti. Arzu, Mehmet’e karşı duvarlarını yıkmamakta kararlı davranmıştı.  Serhan ve Oya da yeni aşklarını yaşamaya başlamışlardı. Güzel bir gecenin ardından iyi bir kahvaltı keyfi yaşamışlardı.

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin 16. yeni bölümü, bu akşam Star TV ekranlarında yayınlanacak. Entrikanın dozunu düşürmediği sevilen dizide, nefes kesen anlar yaşanacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler