Ana SayfaDizilerÜç Kız Kardeş Son Bölümde Neler Yaşandı?

İlgili Postlar

Üç Kız Kardeş Son Bölümde Neler Yaşandı?

Üç Kız Kardeş son bölümü dün akşam ekranlara geldi. Yeni bölümle birlikte dizideki hikaye çok daha ilginç bir hale geldi. İşte Üç Kız Kardeş son bölümünden detaylar…

Kanal D’de ekranlara gelen ve güçlü reyting sonuçları ile en sevilen dizilerden birisi olmayı başaran Üç Kız Kardeş son bölümü ile ekranlara taşındı. Üç Kız Kardeş 73. bölümüyle birlikte hikaye daha da derinlik kazanırken merak edilen pek çok sorun da cevaplarını bulu.

Üç Kız Kardeş Son Bölümde Neler Oldu?

Üç Kız Kardeş’in son bölümünde Rüçhan’ın Sevilay hakkındaki son gelişmeleri öğrenmesi adeta kriz yarattı. Sevilay malikaneye taşınarak yerleşmişti. Bu durum Ayla tarafında bilinirken Rüçhan Ayla ile yaptığı görüşmede bu durumu öğrendi. Bunun ardından hemen harekete geçen Rüçhan, Kartal ile karşı karşıya geldi. Bu karşılaşma ise hiç iyi sonuçlanmadı. Zira Rüçhan tüm sinirini ondan çıkardığı gibi ağzına geleni söyledi. Kartal ise tüm bu olanlar karşısında sakinliğini korumaya çalışarak Rüçhan’a hiç bilmediği bir gerçeği açıkladı. Kartal “Öldüğünü sandığınız oğlunuz yaşıyor” diyerek Rüçhan’a hayatının şokunu yaşattı. Rüçhan ise arka arkaya aldığı bu haberler sonrasında kendini kaybetti. İçeriye girerek Sevilay’a saldırdı.

Üç Kız Kardeş Son Bölümde Neler Yaşandı?
Üç Kız Kardeş Son Bölümde Neler Yaşandı?

Ardından olay yerinden ayrıldı ancak aklındaki tek sor oğluydu. Bu nedenle sonrasında Kartal’la yeniden bir araya gelerek oğlu hakkında bilgi almaya çalıştı.

Diğer tarafta ise Türkan’ın yaşadığı rahatsızlıklar sonrasında hastanelik olması, Somer’in devreye girmesine neden oldu. Soner Türkan’ı hastaneye götürdü. Hastanede yapılan tetkiklerde ise Türkan’ın sıkıntılı bir durumun olmadığı anlaşıldı ve herkes rahat bir nefes aldı.

Bölümün sonunda ise Somer gizli bir şekilde malikaneye girmenin planlarını yaptı. Doğruca Adnan’ın odasına giren Somer, burada bir defter buldu ve defterdeki Özer Korman isminin çizili olması dikkatinden kaçmadı. Ancak Somer’i burada bir sürpriz bekliyordu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler