Ana SayfaDizilerTV8 26 Mayıs Cuma 2017 Yayın Akışı

İlgili Postlar

TV8 26 Mayıs Cuma 2017 Yayın Akışı

TV8 26 Mayıs Cuma 2017 yayın akışı paylaşıldı. Paylaşılan yayın akışı ile birlikte özellikle Cuma günü yayınlanacak önemli programlar hakkında da şimdiden bilgi sağlanması mümkün oldu.

Yapılan paylaşımlara göre TV8’de Cuma günü Günaydın Doktor ilk olarak ekranlara gelecek. Çizgi film Maşa ile Koca Ayı ise 08.00 itibariyle ekranlarda yer alan diğer bir program olacak. 08.15 itibariyle tekrar bölümüyle Oynat Bakalım, 09.30 itibariyle ise canlı olarak yayınlanacak Aramızda Kalmasın ekranların en çok izlenen programları olarak dikkat çekecek.

TV8 26 Mayıs Cuma 2017 Yayın Akışı Akşam Kuşağında Neler Var?

Aramızda Kalmasın adlı program sonrasında ise özellikle dikkat çeken Survivor Panorama canlı olarak 12.30 itibari ile yayınlanacak. Survivor sonrasında sevilen moda programı İşte Benim Stilim yeni bölümüyle 15.30 itibarıyla yayınlanacak ve gecenin programı Survivor saat 20.00 itibariyle yayınlanacak yeni bölümleri ile ekranlara gelecek. Özellikle bu programların yayınlanacak olması izleyenlerin ekranlarda farklı yapımlar görmesini sağlayacak.

Bugüne kadarki süreç içerisinde Survivor en yüksek izlenme oranlarına ulaşması oldukça dikkat çekiyor. Survivor ile birlikte sonlanacak olan günün ardından tekrar bölümleri ekrana getirilecek. Bu tekrar bölümleri kapsamında ise İşte Benim Stilim, Survivor Panorama ve Çok Güzel Hareketler Bunlar ekranlarda olacak. Yayınlanacak olan bu programlar ile birlikte TV8’de bir gün daha sona erecek. Özellikle Survivor en çok dikkat çeken programlardan birisi olarak izleyenleri ekran başına kilitleyecek Cuma akşamında Survivor’da ödül oyunu oynanacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler