Ana SayfaYaşamTV8 25 Ocak Perşembe Yayın Akışı

İlgili Postlar

TV8 25 Ocak Perşembe Yayın Akışı

TV8 25 Ocak Perşembe günü yayın akışı için ilk olarak tercih edilen bir sağlık programı TV 8 güne saat 07.00’da Günaydın Doktor adlı sağlık programı ile başlıyor. Yetişkinleri sağlık konusunda bilinçlendiren TV8 saatler 08.00’a geldiğinde Çok Güzel Hareketler Bunlar isimli BKM ekibinin hazırladığı formatla izleyenlerini güldürmeyi hedefliyor. Saat 09.15’e geldiğinde güne çocuklara hitap ederek devam eden TV8 Rus yapımı bir animasyon televizyon dizisi olan Maşa ile Koca Ayı ekranlara gelecek. Dizinin hikayesi bir Rus Maşa adında küçük bir Rus kızı ile sirkten emekli, Mişka adında bir ayı arasında geçen maceraları konu edinmektedir. Maşa ile Koca Ayı ile birlikte gün TV8’de başlamış olacak.

TV8 25 Ocak 2018 Perşembe Yayın Akışı Sabah Kuşağı

Maşa ile Koca Ayı çizgi filminin ardından Perşembe günü sabah kuşağında saat 09.30’da Gel Konuşalım programı Canlı Yayın ile TV8 ekranlarında magazin değerlendirmeleriyle en güncel haberler tartışılarak geçecek.

TV8 25 Ocak 2018 Perşembe Yayın Akışı Öğle Kuşağı

25 Ocak Perşembe günü yayın akışında öğle kuşağına gelindiği zaman Gel Konuşalım programının ardında TV8 ekranlarında saat 12.45’te Gerçeğin Peşinde adlı program canlı yayın ile izleyicisi ile buluşacak. Gerçeğin Peşinde programının sonrasında ise saat 15.45’de “Yemekteyiz” programının yeni bölümünü ekranlara gelecek.

TV8 25 Ocak 2018 Perşembe Yayın Akışında Akşam Kuşağı

TV8 ekranlarında Perşembe günü akşam kuşağı için tercih edilen; saatler 20.00’ı gösterdiğinde akşam kuşağında yerli yapım bir sinema filmi Karabela ;Orta yaşa gelmiş, ama hayatı boyunca kuralların hiç dışına çıkmamış bir adam olan Kudret’in (Cengiz Bozkurt) hayatı, bir arkadaşı yüzünden karıştığı soygun vakası ve sonrasında aralarına katılan yeni arkadaşlarıyla bir anda değişir, kendini emektar Toros’uyla birlikte Gaziantep’e doğru giderken bulur. Yol boyunca Kudret ve arkadaşlarının başlarına hem tehlikeli hem de komik birçok olay geleceğinin konu alındığı film TV8 izleyenleriyle buluşacak.

TV8 25 Ocak 2018 Perşembe Yayın Akışında Gece Kuşağı

TV8 ekranlarında 25 Ocak Perşembe, gününde bu yayın kuşağıyla geceyi bulurken saatler 00.15’i gösterdiğinde Emre Doraman ile Aklımdaki Sorular adlı program ekranlara gelecek. Gecenin ilerleyen saatlerinde TV8 yayın akışında Emre Doraman ile Aklımdaki Sorular adlı programından sonra saat 02.15’i gösterdiğinde Yemekteyiz adlı programın tekrarını göreceğiz. Gündüz kuşağında da ekranlara gelen Gerçeğin Peşinde adlı programın tekrar bölümünü saatler 3.45’i gösterdiğinde Tv8 ekranlarında göreceğiz ve sonrasında saat 05.20’i gösterdiğinde Gel Konuşalım programının tekrarı TV8 izleyenlerine sunulacak. TV8 ekranlarında 25 Ocak Perşembe günü bu yayın akışıyla seyircisiyle buluşturduktan sonra; TV8 ekranları yeni bir günün yayın akışına geçmiş olacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler