Ana SayfaDizilerTV8 2 Eylül 2017 Cumartesi Yayın Akışı

İlgili Postlar

TV8 2 Eylül 2017 Cumartesi Yayın Akışı

TV8 2 Eylül 2017 Cumartesi yayın akışı ile birlikte yeni günde ekranlara gelecek programlar belli oldu. Yayınlanan akışa göre Cumartesi gününe özel olarak ilk olarak Oynat Bakalım yayınlanacak. Saat 07.00’da başlayacak olan komedi programı sonrasında ise yine ekranların sevilen programlarından olan 1 Alp 3 Çocuk tekrar bölümü ile ekranlarda olacak. Saat 09.30’da Çizgi Film – Maşa İle Koca Ayı ve saat 10.00’Da Çok Güzel Hareketler Bunlar ekranlara taşınacak. Yayınlanan bu içerikler sonrasında ise öğle kuşağına geçilecek.

TV8 2 Eylül 2017 Cumartesi Yayın Akışı Öğle Kuşağı

Öğle kuşağında ilk olarak ekranlara gelecek program ise Magazin8. Sadece hafta sonuna özel olarak yayınlanan program, Cumartesi günü ve Pazar günleri ekranlara geliyor. Cumartesi günü yayınlanacak programda, hafta boyunca yaşanan özel olaylar, Vatan Şaşmaz’ın vefat etmesi ve magazin gündeminin diğer önemli gelişmeleri ele alınacak. Magazin programı sonrasında ise tekrar bölümleri ile saat 14.15’te Aşk-ı Roman, saat 17.45’te ise Ninja Warrior Türkiye yayınlanacak. Akşam ise saat 20.00’da 5’er Beşer adlı program başlayacak.

Türkiye’nin Kritik Maçı TV8’de

Hafta sonunun en dikkat çekecek anlarından birisi ise Türkiye’nin Ukrayna ile oynayacağı grup eleme maçı olacak. Son maçlara yaklaştıkça giderek kritik duruma gelen maçların ilki Cumartesi günü saat 21.45’te oynanacak. Dünya Kupası Grup Eleme Maçı dahilinde karşı karşıya gelecek Ukrayna ve Türkiye mücadelesi canlı ve şifresiz olarak TV8’de yayınlanacak.  Maç sonrasında ise gece Emre Dorman ile özel program ekrana gelecek. Saat 00.15’te başlayacak olan program yine canlı olarak yayınlanacak. TV8 2 Eylül 2017 Cumartesi yayın akışı dahilinde son program ise 03.30’da başlayacak Aşk-ı Roman tekrar bölümü olacak. Gün boyunca yayınlanacak içerikler arasında en çok milli maçın dikkat çekmesi bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler