Ana SayfaDizilerTV8 17 Ağustos Perşembe 2017 Yayın Akışı

İlgili Postlar

TV8 17 Ağustos Perşembe 2017 Yayın Akışı

TV8 17 Ağustos Perşembe 2017 yayın akışı ile birlikte yeni günde ekranlara gelecek yayınlar da belli oldu. Yapılan paylaşımlara göre her gün olduğu gibi TV8 17 Ağustos Perşembe 2017 yayın akışı da 07.00’da yayınlanacak Günaydın Doktor olacak. Özel bir sağlık programı olarak ekranlara getirilen bu program, sağlık hakkında çok önemli bilgilerle, kişilerin bilgilenmesini sağlayacak. 08.15’da ise Oynat Bakalım (Tekrar) ve hemen ardından 09.00’da Çizgi Film- Maşa İle Koca Ayı ekranlarda olacak. Çocukların en çok sevdiği çizgi filmlerden birisi olan Maşa İle Koca Ayı, TV8’de yine aynı saatinde ekranlarda olacak.

TV8 17 Ağustos Perşembe 2017 Yayın Akışı Öğle Kuşağı

Kanalın öğle kuşağında ise canlı olarak saat 10.00’da Yaşamdan Hikayeler ekranlarda olacak. Ardından 13.15’te Çok Güzel Hareketler Bunlar (Tekrar), 16.00’da ise Gerçeğin Peşinde canlı olarak ekranlarda olacak. Gece ise yerli sinema kuşağında Abim adlı sinema filmi yayınlanacak. Yayınlandığı ilk günden itibaren sevilen bu film, bir kez daha TV8’de olacak.

Gece kuşağında tekrar bölümler yayınlanacak. 00.15’te Gerçeğin Peşinde (Tekrar), 03.00’da Yaşamdan Hikayeler (Tekrar) ve 05.30’da Çok Güzel Hareketler Bunlar (Tekrar) yayınlanarak gün noktalanacak.

Abim 17 Ağustos Perşembe TV8’de

Perşembe gecesinin en dikkat çekecek yapımlarından birisi Abim olacak. Saat 20.00’da başlayacak olan sinema filmi, komedi, aksiyon ve dram türünde farklı bir gece sunacak. Şafak Bal tarafından yönetilen sinema filminin oyuncuları ise Mustafa Üstündağ, Levent Üzümcü, Haldun Boysan, Rüçhan Çalışkur.

Konusuyla oldukça farklı bir hikayeyi ekranlara taşıyan filmde, İstanbul’dan Marmaris’e uzanan uzun bir hikaye ekranlara getiriliyor. Kardeşlik öyküsü olarak dikkat çeken film, iki kardeşin yıllar sonra bir araya gelerek yaşadığı maceraları ekranlara taşıyacak.

Perşembe gününe özel olarak Türk sinemasından önemli bir örnek sunacak olan TV8, günün en çok izlenen kanallarından birisi olacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler