Ana SayfaDedikoduTuvana Türkay’ın Alper Potuk’u terk etme nedeni ortaya çıktı! Evde kızlarla...

İlgili Postlar

Tuvana Türkay’ın Alper Potuk’u terk etme nedeni ortaya çıktı! Evde kızlarla…

Magazin gündeminde bomba etkisi yaratan ayrılığın perde arkasında yatan neden ortaya çıktı. Tuvana Türkay ve Alper Potuk neden ayrıldı? Meğer Alper Potuk öyle bir halde yakalanmış ki, Tuvana Türkay arkasına bile bakmamış. Alper Potuk Tuvana Türkay ayrılığının perde arkası haberimizde…

Tuvana Türkay’dan Alper Potuk’la barıştık pozu!

Tuvana Türkay ve Alper Potuk’un ayrılık nedeni ne?

Geçtiğimiz günlerde ayrılık haberleri ile gündeme gelen Tuvana Türkay ve Alper Potuk’un ayrılık nedeni ne? Bir dargın bir barışık sürdürdükleri aşklarını noktalayan ünlü çift, neden ayrıldı? Ayrılığın arkasında yatan sır perdesi aralandı.

Tuvana Türkay kimdir?

Evde partide yakalayınca affetmedi

Ünlü oyuncu Tuvana Türkay ve Fererbahçeli futbolcu Alper Potuk’un ayrılmasının nedeninin ihanet olduğu ortaya çıktı. İddialara göre; Tuvana Türkay sevgilisi Alper Potuk’u telefonla aradı, ancak bir türlü ulaşamadı. Merak içinde soluğu Alper Potuk’un Anadolu Yakası’ndaki evinde alan Tuvana Türkay, kapıyı çalmasına rağmen açan olmadı. Daha da meraklanan Tuvana Türkay, Poruk’un müstakil evinin bahçesinden dolaşıp eve girdi. Ünlü oyuncu, karşılaştığı manzara karşısında neye uğradığını şaşırdı.

Oracıkta ayrıldı

Tuvana Türkay, Alper Potuk’un evine girince bir erkek arkadaşıyla parti düzenlediğini ve eğlendiğini gördü. Alper Potuk, bir anda karşısına çıkan sevgilisi Tuvana Türkay’a kendini ifade etmeye çalışsa da faydası olmadı. Daha önce de buna benzer bir durum yaşayan Tuvana Türkay, Alper Potuk ile olan ilişkisini orada noktaladı.

Alper’in adını anmak istemiyorum

Futbolcu sevgilisi Alper Potuk ile yollarını ayıran Tuvana Türkay, ayrılık sonrası yaptığı açıklamada “Alper’in adını bile anmak istemiyorum.” şeklinde konuştu.

Güzel oyuncu Tuvana Türkay, daha önce de Alper Potuk ile ayrılmıştı. Sosyal medya hesabından “Bir süredir birlikteliğimizi sürdürdüğümüz Tuvana Türkay Hanım ile yaptığımız değerlendirme sonrası ilişkimizi saygı çerçevesinde noktaladık. Bu konunun gündemi lüzumsuz şekilde meşgul etme endişesinden dolayı bir açıklama yapma gereği hissettim. Ayrılığımız ortak alınmış bir karardır ve bazı basın organlarında yer alan magazinel nedenlere dayanmamaktadır. Bundan sonraki süreçte değerli basın mensuplarının bu konuya gösterecekleri hassasiyetten ötürü şimdiden teşekkür ediyorum.” açıklamasını yapmıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler