Ana SayfaÜnlülerTuvana Türkay Londra'dan ev aldı

İlgili Postlar

Tuvana Türkay Londra’dan ev aldı

Türkiye’nin popüler isimlerinden Tuvana Türkay, yaşamını Londra’ya taşıdı. İşte Tuvana Türkay ile ilgili son gelişmeler.

Türkiye’de daha çok aşk hayatındaki gelişmelerle gündeme gelen Tuvana Türkay, yaşamına Londra ağırlıklı devam edecek. Üniversite yıllarından itibaren İngiltere’yi çok sevdiği öğrenilen oyuncu, hayatına burada devam etme kararı almış. Uzun zamandan beri Türkiye ile Londra arasında gidip gelerek yoğun bir tempoda yaşıyordu. Bu durumu biraz daha kolaylaştırmak isteyen oyuncunun Londra’dan ev aldığı öğrenildi. Şehrin en popüler yerlerinden birisi olan Fulham’dan ev alan Tuvana Türkay, 2 aydan beri ev için uğraştığı ve evi dekore ettirerek hazır hale getirdiği öğrenildi. İngiltere yaşamına kolay bir şekilde adapte olan oyuncu Türkiye’deki projeler için buraya gelecek ve sonrasında yeniden İngiltere’ye dönecek.

Komşularıyla kaynaşmış

Şu ana kadar yeni yaşam alanında işlerin oldukça iyi gittiği oyuncu, çevresindeki komşularıyla da anlaşmış durumda. Sosyal medya hesabından da bu fotoğrafları paylaşan oyuncu, Türkiye’den kopmuş değil. Öyle ki Türkiye’den iş teklifi alan oyuncu, bunları değerlendirmek için önümüzdeki hafta İstanbul’da olacak.  Yeni yayın döneminde de Tuvana Türkay’ın bir projede olması bekleniyor.

Tuvana Türkay kimdir?

Tuvana Türkay’ın komşularıyla çektirdiği fotoğraf ise şöyle;

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler