Ana SayfaYaşamTürkiye'nin Sevilen Dizileri İki Hafta Setlere Ara Veriyor

İlgili Postlar

Türkiye’nin Sevilen Dizileri İki Hafta Setlere Ara Veriyor

Çin’in Wuhan kentinde başlayan ve kısa süre içinde dünyaya yayılan Corona virüsüyle ilgili önlemler sıkılaştırılıyor. Kafelerin ve toplu etkinlik alanlarının kapatılmasının ardından zorlu çalışma saatlerine sahip olan setlere de ara verilmesi yönünde karar alındı. Türkiye’nin  sevilen dizileri iki hafta setlere ara veriyor.

Sokağa Çıkmak Yasaklanacak Mı?

Son dönemlerde sosyal medyada oldukça konuşulan konulardan biri de sokağa çıkma yasağının gelip gelmeyeceği. Bir kesim bu yasağım gerekli olduğunu düşünürken, bir kesim de buna hazır olmadığını dile getiriyor. Virüsle önemlerde kalabalık alanlarda bulunmamak mümkün olduğunca az temas etmenin ciddi bir önemi var. Bu nedenle hala gece mekanına ya da kafelere gitmeye devam eden çoğunluğun halk sağlığını riske attığı düşünülüyordu. Bugün itibariyle bu işletmeler bir süreliğine hizmete ara verdi. Bu önlemin salgınla mücadelede yeterli olup olmayacağı ise henüz bilinmiyor.

Koronavirüse Karşı Bağışıklık Sisteminizi Güçlendirin

Mümkün Olduğunca Teması En Aza İndirin

Bugün dünyanın savaştığı Corona virüsünün paniği herkesi sarmış durumda. Bu nedenle insanlar marketlere hucum ederek erzak depolamayı çözüm gibi görse de aslında bu yapılan en büyük yanlışlardan biri. Virüsün yayılma hızı havasız ve kalabalık ortamlarda daha yüksek olduğundan marketlerde bile mümkün olduğunca arası açık sıralar oluşturmak ve yoğun bir kalabalık halinde alışveriş yapmamak gerekiyor.

Türkiye’nin Sevilen Dizileri İki Hafta Setlere Ara Veriyor

Dün sosyal medya ve Whatsapp’tan yayınlanan “Gizli Belge” medya sektörünü de harekete geçirdi. Bu belgenin sahte olduğu ortaya çıksa da birçok oyuncu ve setlerde çalışanlar dizi setlerinin devam etmesinden şikayetçiydi. Bugün beklenen karar geldi.  Bugün yapılan resmi açıklamayla setlere 2 hafta ara verildiği açıklandı. Yapılan açıklama ise şöyle; “Yüksek riskli sınıfta yer alan, yoğun insan ve ekipman sirkülasyonunun olduğu çalışma alanlarımız dizi, sinema ve reklam setlerindeki çalışma koşulları, temel ihtiyaçların karşılanmasındaki bazı zorluklar, bununla birlikte oluşturulması zorlaşan sağlıklı, hijyenik çalışma ortamı güçlükleri ve her bir çalışanın potansiyel taşıyıcı olma ihtimali karşısında tum çalışmaların en az 2 hafta ertelenmesi gerektiğini düşünmemekteyiz.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler