Ana SayfaÜnlülerTürkiye'nin en uzun bacaklı mankeni Tuğçe Aral tacizcisini hem ifşa, hem rezil...

İlgili Postlar

Türkiye’nin en uzun bacaklı mankeni Tuğçe Aral tacizcisini hem ifşa, hem rezil etti

Türkiye’nin en uzun bacaklı mankeni Tuğçe Aral tacizcisini hem ifşa, hem rezil etti… Güzelliği ile podyumların tozunu attıran Tuğçe Aral, sosyal medya üzerinden tacize uğradı. Aral, tacizcisini hem ifşa etti, hem de rezil etti. Tuğçe Aral’ın tacizcisine atağı ne oldu? Detaylar haberimizde…

Şarkıcılığa soyunan manken Tuğçe Aral, ilk konserine çıkacak!

Tuğçe Aral’a taciz

Türkiye’nin en uzun bacaklı mankeni olarak nam salmış olan ünlü manken Tuğçe Aral, sosyal medya üzerinden tacize uğradı. Aral, tacizcisini yine sosyal medya hesabından deşifre etti.

Tuğçe Aral kimdir?

Tuğçe Aral tacizcisini ifşa etti

Ünlü manken Tuğçe Aral, sosyal medya hesabından bir kullanıcı tarafından taciz edildi. Ağza alınmayacak şekilde sözler ile taciz edilen Aral, kendisini taciz eden kullanıcıyı ifşa etti. Aldığı ekran görüntülerini sosyal medya hesabından paylaşan Tuğçe Aral, kişinin fotoğrafı ve profili ile birlikte yaptığı paylaşıma “Bu artık taciz değil. Şerefsizlik. Bilişim suçları savcılığına avukatım da başvuru yapıyor. Bu Türk kadın düşmanı yaratıklara kimse lütfen prim vermesin.” notunu ekledi.

Tanıdıkları üzerinden bana mesaj attırıyor

Tacizcisinin profilini ve fotoğrafını paylaşan Tuğçe Aral, tacizcisinin korktuğunu ifade edip, açıklama yaparak “Bir süre sonra korktu. Tanıdıkları üzerinden bana mesaj attırıyor. Hesabının hacklendiğini söylettiriyor.” dedi.

İşte Tuğçe Aral’ın o paylaşımları

Güzelliği ile podyumların tozunu attıran Tuğçe Aral, sosyal medya üzerinden tacize uğradı. Aral, tacizcisini hem ifşa etti, hem de rezil etti. Tuğçe Aral, 2012 yılında katıldığı güzellik yarışması ile adını duyurdu. Katıldığı bu yarışma ve uzun bacakları sayesinde Türkiye’nin “bayan bacak” unvanına sahip olmayı başarmıştır. Tuğçe Aral, kusursuz fiziği ile devam ettirdiği modellik kariyerinin yanı sıra müzik sektöründe de ismini duyurmuştur. Tuğçe Aral, ünlüler dünyasının en dikkat çekici isimlerindendir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler