Ana SayfaÜnlülerTürkiye’nin En İyi Moda Filmi Belirlendi!

İlgili Postlar

Türkiye’nin En İyi Moda Filmi Belirlendi!

Bu sene 3.sü düzenlenmiş olan Istanbul Fashion Film Fest’te ödüller, önceki akşam Zorlu PSM’de düzenlenen törenle sahiplerini buldu. 6 kategoride 120 filmin gösterilmiş olduğu festivalde Türkiye’nin en iyi moda filmi ödülüne yönetmenliğini Dağhan Celayir’in, yapımcılığını 36MM Film Network’den  Yapımcı  Selim Bilgiç ve Nazlı Bilgiç’in üstlendiği  QUE firması için hazırlanmış olan “The Universe”  filmi layık görüldü.  Aralarında Ece Sükan, Ceyda Balaban, Prof. Dr. Melike Demirbağ, Dion Lee’nin olduğu jüriden tam not alan film geçen hafta da Berlin’de düzenlenmiş olan Ciclope Fashion Film Festival (Uluslararası Moda Filmleri Festivali) ‘inde 2 dalda 3. Olarak  ülkemizi temsil etti.

Türkiye’nin En İyi Moda Filmi Belirlendi!

Uluslararası alanda Cannes gibi bir çok ödülün sahibi olmuş olan ve çektiği Türkiye tanıtım reklam filmi ile  “Dünya en iyi turizm filmi” ödülü dahil,  24 ödül kazanarak dünya çapında en fazla ödül alan reklam filmi rekorunu kıran Dağhan Celayir, tören öncesi düzenlenen panelde moda ve film sektörü üzerine konuşma yaparak deneyimlerini sektör temsilcileriyle paylaştı.

Tören sonrası Zorlu PSM Sky Lounge’ta düzenlenen partide Borusan Holding Ceo’su Hakan Tiftik, Socar Türkiye Petrol Enerji Ceo’su Mutluay Doğan ile eşi Kumsal Doğan ve Modacı Ece Sükan ekibi tebrik eden isimler arasındaydı.

 

Daghan-Celahir- Daghan-Celahir- Daghan-Celahir- Daghan-Celahir

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler