Ana SayfaDünyaTürkiye Şehitlerine Ağlıyor! Ünlülerden Başsağlığı Paylaşımları...

İlgili Postlar

Türkiye Şehitlerine Ağlıyor! Ünlülerden Başsağlığı Paylaşımları…

Suriye’nin İdlib kentinde TSK unsurlarına saldırı düzenlendi. Hain saldırıda 33 askerimiz şehit oldu, 32 askerimiz ise yaralandı.  Şehit haberleri tüm Türkiye’yi yasa boğdu. Hain saldırıya ünlü isimler de sessiz kalmayarak paylaşım yaptılar. Hangi ünlü, saldırı hakkında ne dedi? Tüm paylaşılanlar haberimizde…

Türkiye Şehitlerine Ağlıyor! Ünlülerden Başsağlığı Paylaşımları…

Yaptığı komedi filmleri ile aklımızda yer alan Şahan Gökbakar : Çok üzgünüm, gencecik canlar gitti…Allah şehitlerimize rahmet eylesin.

Ünlü şarkıcı Demet Akalın şehit düşmüş ve yaralı askerlerimize dua istedi: Dualar sadece Mehmetçiğe

Usta oyuncu: Hülya Koçyiğit: Mübarek gecede aldığımız haber, 33 Mehmetçiğimizin şehit edilmesi yüreğimi yaktı. Allah Türk Silahlı Kuvvetleri’ni korusun ve güç versin. Hakikaten yüreğim yanıyor. Şehitlerimize başsağlığı, yaralılarımıza acil şifa diliyorum. Milletimize sabır diliyorum.

Usta oyuncu: Fatma Girik: Bugün karanlık bir sabaha uyandık. 33 çocuğumuz şehit oldu.Ailelerine sımsıkı sarılsam da acılarını bir iğne ucu kadar hafifletsem keşke ama hiçbir şey yüreğimizdeki bu acıyı soğutamaz.& ; Ülkeme barışın, huzurun bir an önce gelmesini diliyorum. Başımız sağ olsun.

Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl: “Bize kalleşçe saldırmadan önce Tarihimize bir baksaydın keşke, başımız sağ olsun… Önce vatan”

Ünlü şarkıcı: Ferhat Göçer: Acım o kadar derin ki duygularımı ifade edecek cümle kuramıyorum. Yüreğim kan ağlıyor, başımız sağ olsun. Şehitlerimize Allah’tan rahmet ve yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.

Ünlü komedyen Beyazıt Öztürk: “Tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Ocaklara acı düştü.. Allah acılı ailelerine sabır versin.”

Acun Ilıcalı: Başımız sağ olsun. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar dilerim. Allah tüm milletimize sabır versin.

Usta şarkıcı Ümit Besen: Yüreğimiz yandı bu mübarek gecede Allah’ım sana emanet kahraman askerlerimiz bu hain saldırılar inşallah son bulur.

Yaptığı yardımlarla sık sık magazin gündemine gelen Gamze Özçelik: Rahman ve Rahim olan Allah’ın adıyla.. ya Rabb’im şehitlerimize rahmet eyle, yakınlarına sabır ver. Ordumuzu, yurdumuzu, milletimizi her türlü düşmandan koru. Yarattıklarının şerrinden yine sana sığınırız Allah’ım. Bizi sensiz bırakma. Bize birlik ve dirlik nasip et. Şüphesiz sen her işinde galip olansın ve gücün her şeye yeter.. Amin

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler