Ana SayfaKültür ve SanatMüzikTürkiye Manga'yla Yeniden Eurovision'da

İlgili Postlar

Türkiye Manga’yla Yeniden Eurovision’da

Eurovision için Türkiye’de radikal bir karar alırken, aradan geçen 5 yıl sonra Türkiye’nin yeniden Eurovision’a katılacağı duyuruldu.

Son olarak Türkiye 2013 yılında Eurovision’a katılmıştı. Bu yarışma sonrasında Türkiye’de alınan karar ile birlikte Türkiye’nin Eurovision’a katılmayacağı duyurulmuştu. Bu açıklamalar kısa süre içerisinde dikkat çekerken Türkiye’nin yeniden yarışmaya katılmayacağı düşünülüyordu. Fakat yapılan son açıklamalarda ise Eurovision için yeniden bir heyecanın başlayacağı duyuruldu.

Manga İle Yeniden Eurovision Heyecanı

Eurovision için uzun zamandan beri Türkiye’de beklenti yaratılırken, 2018 Eurovision için Türkiye’yi Manga’nın temsil edeceği belirtildi. 2010 yılında Manga ile yeniden Eurovision’da yer alan Türkiye 2. Olarak büyük bir başarı elde etmişti. 8 yıl önce Türkiye’yi temsil eden Manga, Eurovision için yeniden bir heyecan yaşatacak. Son katıldığı yarışmada 2. Olmayı başaran Manga, bu başarısı ile birlikte aynı zamanda beklentileri de şimdiden arttırmış durumda. 2017 yılında yapılan Eurovision’u kaçıran Türkiye, 2018 yılı itibari ile yeniden ses yarışmasında yer alacak. Manga ve yeni Eurovision için özellikle kısa sürede sosyal medyada paylaşımlar yapılmaya başlandı. Yorumların büyük bir bölümü ise olumlu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler