Ana SayfaDizilerTurabi Adem'den Özür Diledi!

İlgili Postlar

Turabi Adem’den Özür Diledi!

Survivor’da yine sürpriz bir gelişme yaşandı. Geçtiğimiz günlerde birbirine giren Adem ve Turabi cephesinde yeni gelişmeler var. Turabi, kavga ettiği Adem’den özür diledi. İşte detaylar…

Survivor’da sürpriz

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2018’de sürprizler dur durak bilmiyor. Programın her yeni bölümünde yeni sürprizler yaşanıyor. Survivor’ın yeni bölüm fragmanında beklenmedik bir gelişme yaşandı.

[affiliate_news id=”43235″]

Turabi’den Adem’e zeytin dalı

Survivor 2018’in yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda, geçtiğimiz günlerde çok büyük bir kavga yapan Turabi ve Adem’in konuşması dikkat çekti. Turabi, kavga ettiği Adem’e zeytin dalı uzattı.

[affiliate_news id=”28693″]

https://www.youtube.com/watch?v=3IRRqRBKx_w

Turabi, Adem’den özür diledi

Turabi, kavgalı olduğu Adem’e “‘Belki o kadar üstüne gelmemeliydim. Ben üstüne geldiğim için sen o lafları bana söyledin, ikimizde sinirliydik…” diyerek barış elini uzattı. Adem’in, Turabi’nin bu sözlerine ne karşılık vereceği merak konusu oldu. Adem’in Turabi’nin pişmanlık sözlerine vereceği karşılığı Survivor’ın yeni bölümünde göreceğiz.

[affiliate_news id=”12093″]

Turabi ve Adem kavgası

Turabi ve Adem, kavganın ardından birbirleri için pek de iyi konuşmamışlardı. Turabi, “Adem bu saat sonra benim için klavyedeki boşluk tuşu gibi Adem boş teneke gibi.” demiş, Adem de, “Yenilir yutulur laflar söylemedik ben bunları hemen unutamam bunu unutmak için biraz süreye ihtiyacım var. İkimiz için de yararlı olur. İnşallah bir daha yaşanmaz.” demişti. Turabi, “Bu aralar kendim olamayacağım, olursam Survivor hayalime veda edeceğim. Bir süre Turbo Panter olamayacağım Survivor’dan olmak istemiyorum.” derken Adem de, “Aslında konunun içinde hiçbir şey yokken veya birbirimiz ile hiçbir problemimiz yokken daha doğrusu, demek ki içten içe bazı problemler yaratılmış ve bunlar gizlenmiş bir yere kadar. Çünkü; bunun başka açıklaması yok. Ben tahammül edemediğim insanlara bu şekilde davranırım.” şeklinde konuşmuştu. Turabi’nin hamlesinin ardından barış sağlanacak mı? Yeni bölümde öğreneceğiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler