Ana SayfaÜnlülerTuğçe Kazaz 'a Tepkiler Çığ Oldu...

İlgili Postlar

Tuğçe Kazaz ‘a Tepkiler Çığ Oldu…

Eski mankenlerden Tuğçe Kazaz şeriat hakkındaki açıklamalarıyla sosyal medyada tepki oklarını üzerine çekti. Eski manken ifadeleriyle tartışmalara neden oldu. İşte olayın Detayları…

Tuğçe Kazaz İslam’ı tanımladı!

Tuğçe Kazaz ‘a Tepkiler Çığ Oldu…

Son yaptığı açıklamalarıyla tartışmalara sebep olan eski mankenlerden Tuğçe Kazaz, şeriat hakkındaki ifadeleriyle tekrar gündeme yansıdı. Şeriatla alakalı övgü yüklü ifadeler kullanan eski mankene fazla sayıda tepki gelirken, “Korkmayın biz şeytanca yaşamaya çalışan bir toplumuz bize şeriat gelmez!” şeklinde ifadeeden Tuğçe Kazaz, şeriatın sadece temiz toplumlara gelebileceğini ileri sürdü…

Bir dönemler isminden bolca söz ettiren Tuğçe Kazaz, bu defada şeriat hakkında kullandığı ifadelerle tepkileri üzerine çekti.

Ne Olmuştu?

Şahsi sosyal medya sayfasından bir paylaşım yapan eski manken, “Şeriat temiz toplumlara gelir. Şeriat; Allah’ın merhamet ve rahmeti, Hz.Muhammed ’in ahlakı, Hz.Ömer ’in adaleti, Hz.Ali ’nin cesareti, Fatih ’in ferasetidir. Şeriat insanca, hakça, Allahça yaşamanın formülüdür. Korkmayın biz şeytanca yaşamaya çalışan bir toplumuz bize şeriat gelmez!” ifadelerini kullandı.

İşte Tuğçe Kazaz ‘ın Tepki Çeken O Paylaşımı;

Tuğçe Kazaz 'ın Tepki Çeken O Paylaşımı
Tuğçe Kazaz ‘ın Tepki Çeken O Paylaşımı

TUĞÇE KAZAZ KİMDİR?

Ardından bir açıklama daha yapan Tuğçe Kazaz son paylaşımında, “Geçenlerde katıldığım Kırmızı Masa programında şeriatla ilgi fikirlerimi söylemiştim. Benim anladığım şeriat ile sizin İslam ’dan soğutmak adına kötülediğiniz şeriat bir değil.” dedi.

Tuğça Kazaz’dan yazmalı fotoğraf…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler