Ana SayfaDedikoduTuğba Özerk'ten Evlilik Açıklaması

İlgili Postlar

Tuğba Özerk’ten Evlilik Açıklaması

Tuğba Özerk, geçen yıl dünyaevine girdiği iş insanı Gökmen Tanaçar ile anlaşmalı şekilde tek celsede boşanmıştı. Beş dakika süren duruşma sonunda Özerk, “4 yıla yakın bir birliktelik bitmiş oldu. Üzücü bir şey tabii ki, hiç kimse istemezdi böyle bir şey, yapacak bir şey yok” demişti. Tuğba Özerk’ten evlilik açıklaması geldi. İşte o açıklamalar;

Tuğba Özerk Tek Celsede Boşandı

Çağlayan Adliyesi 5. Aile mahkesinde gerçekleşen duruşmayla evliliklerini noktalayan Tuğba Özerk ve eski eşi duruşmaya birlikte katıldılar. Tuğba Özerk’in avukatı Furkan Volkan’ın yaptığı açıklamada ise tarafların birbirinden hiç bir şey talep etmediği ve anlaşmalı olarak boşandıkları ifade etti.

“Boşanmak Dünyanın Sonu Değil”

Özerk, iş insanı ile geçtiğimiz eylül ayında boşanacaklarını, “Anlaşamadık çok mutlu olsun. Boşanmak dünyanın sonu değil” sözleriyle duyurmuştu. Tanaçar’ın açtığı anlaşmalı boşanma davası bugün İstanbul 5. Aile Mahkemesi’nde görüldü. Duruşmaya Tuğba Özerk ve Gökmen Tanaçar avukatları ile birlikte katıldı.

Tuğba Özerk kimdir?

Dans Videosunu Paylaştı

Tuğba Özerk, son olarak Sefo’nun Isabelle şarkısıyla dans ederek kısa sürede gündem olmuştu. Pek çok sosyal medya takipçisi Özerk’in paylaşımına, “Boşandım mutluyum mu demek istemiş?” yorumunda bulunmuştu.

“Hareketli Bir Konser Takvmine Giriyoruz”

Tuğba Özerk, önceki akşam Ulus’taki Ulu Orta Restaurant’ta sahne aldı. İstanbul’da uzun zamandan sonra konser haricinde mekan programı yaptığını belirten Özerk, “Mekan dolu yine, bütün sevenlerime teşekkür ediyorum. Hareketli bir konser takvimine giriyoruz ” dedi.

Tuğba Özerk’ten Evlilik Açıklaması

2.5 yıllık evliliğini geçtiğimiz ay anlaşmalı olarak bitiren, Özerk, “İşimi çok seviyorum. İşimde olmak bana en büyük mutluluğu veriyor. Daha mutlu olduğum bir yer yok. Dolayısıyla artık evlenmeyeceğim ben. Artık evlenmeyi düşünmüyorum. Bu işleri yapamadık. Daha doğrusu bizim meslekte hanımefendilerin evli kalmaları pek olmuyor galiba… Daha zor olduğunu düşünüyorum. Ben çok mutluyum. Herkes mutlu olsun” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler