Ana SayfaÜnlülerTuğba Melis Türk'ten şok açıklama! Annemin hayaliydi...

İlgili Postlar

Tuğba Melis Türk’ten şok açıklama! Annemin hayaliydi…

Tuğba Melis Türk, bugünlerde Kanal D’nin yeni dizisi “Tutsak”la sevenleri karşısına çıkıyor. 11 yıldır oyunculuk yapan, o zaman zarfında bir de Best Model deneyimi yaşayan Türk, “Son dönemde beni en mutlu eden olay, ‘Tutsak’ ekibinde yer almak” diyor. Best Model birincisi ve oyuncu Tuğba Melis Türk çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.[irp]

“İlk geldiği günü dün gibi hatırlıyorum…”

Tuğba Melis Türk, Tutsak dizisinin ekibine dahil olduğunda dizinin çekimlerine zaten başlamışlardı. Tutsak dizisi hakkında Türk şu açıklamaları yaptı: “Ben her zaman kısmete inanan biri oldum. Nitekim önceki projemden ayrıldığım anda “Tutsak”tan haber geldi. Senaryonun ilk geldiği günü dün gibi hatırlıyorum. Nazlı’yı okur okumaz “Kesinlikle bu rol benim” dedim.

Tutsak dizisinde canlandırdığı Nazlı karakteri hakkındaki düşüncelerini ve Nazlı’yı şöyle betimliyor: “Nazlı mutlu bir çocukluk geçirmiş, mutlu zamanlar yaşamış bir genç kız. Ama şirketlerinde çalışan bir çocuğa aşık olduğunda bütün dengeler bozulmuş. Ailesi bu beraberliğe karşı çıkmış. Nazlı ise ailesini karşısına almak pahasına sevdiği adamla evlenmiş. Ancak sevdiği adam şirketle ilgili bir karışıklıktan dolayı hiç suçu olmadığı halde cezaevine girmiş. Nazlı’nın ailesi istese bunu yapacak güce sahip olduğu halde suçsuzluğunu ispatlamasına yardım etmemiş, bu durum da Sertaç’ı ölüme sürüklemiş. Nazlı onu hapisten çıkarabilmek için çırpınırken Sertaç intihar etmiş. Nazlı’nın hikayesi bu noktada başlıyor. Çok acısı çeken bir kız olmasına rağmen çok da güçlü bir duruşu var. Acısını derinlerde yaşıyor ve ailesinden nefret ediyor. Bu nefreti annesi Leman ve abisi Kenan’a açıkça gösteriyor. Bir insanın sevdiği adamı başkaları yüzünden kaybetmesi büyük bir acı olsa gerek. Özellikle de buna ailen sebepse, yaşanan acı tarif edilemez…”

“Annemin hayalini gerçekleştirmek istedim.”

2011 yılında Best Model yarışmasında birinci olan Tuğba Melis Türk, oyunculuk kariyerinde yolunu çizmişken o yarışmaya katılmaya amacını ve süreci söyle anlatıyor: “Annemin hayalini gerçekleştirmek istedim. Yarışmaya girdiğimde derece alacağımı da biliyordum. Çocukken çok kilolu bir dönemim oldu. Ve Best Model’e katılmadan önce tam 17 kilo verdim. Bu azmimin bir karşılığı olacaktı elbette.” Açıklamasında bulunuyor.[irp]

Best Model yarışmasında birinci olan oyuncu Tuğba Melis Türk gazetecilerin sorduğu soruları yanıtlarken günümüzde güzellik kavramını da şu sözlerle açıklıyor: “Güzellik göreceli bir kavram. Kime göre, neye göre… Belki çok klişe gelecek ama hissettiğim, düşündüğüm tam olarak bu… Ben içim nasıl, yüreğim nasıl, hayattan neler öğrendim ve hangi noktaya geldim, hayatın güzelliklerini doya doya yaşayabiliyor muyum, ona bakıyorum.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler