Ana SayfaDedikoduTuğba Ekinci Karakolluk Oldu!

İlgili Postlar

Tuğba Ekinci Karakolluk Oldu!

Ünlü şarkıcı Tuğba Ekinci’nin karakolluk olması magazin dünyasında bomba gibi düştü. Tuğba Ekinci, gittiği sağlık ocağında doktor ile yaşadığı bir anlaşmazlık sonucu kavga çıktı ve doktoru tehdit etti. Olay sakinleşmeyince, devreye polisler girdi. Ünlü şarkıcı karakolluk oldu. Olayın detayları haberimizde…

Tuğba Ekinci Karakolluk Oldu!

İddialara göre; Tuğba Ekinci geçtiğimiz günlerde ikamet ettiği Beşiktaş’ta sağlık ocağına gitti. Ekinci, geçirdiği rahatsızlıkla alakalı tedavi olmak istedi. Ancak muayene olacağı doktor ile geçen seneden arasında olan bir anlaşmazlık devam etti ve ikili arasında gerginlik yaşandı. Ekinci’nin muayene talebini kabul etmeyen doktor, “Sen geçen sene bize bağırdın; seni muayene etmem. Git buradan” diyerek kovdu. Ekinci ise doktora hakaret etti.

Orada bulananlar olaya müdahale etmek istedi fakat ikili arasında ki gerginlik arttı. Bunun üzerine olay yerine polis ekipleri çağrıldı. Ekinci ile Doktor Atlas Kaplan, birbirlerinden şikayetçi olunca savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı. Taraflar ifadelerinde birbirlerini suçlayıp karşı tarafın cezalandırılmasını istedi. Ekinci hakkında, kamu görevlisine hakaret suçundan, doktor hakkında ise görevi kötüye kullanmaktan dava açıldı. Davanın sonucu merakla bekleniyor.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler