Ana SayfaÜnlülerTuba Ünsal ile Mirgün Cabas'tan mutluluk pozu

İlgili Postlar

Tuba Ünsal ile Mirgün Cabas’tan mutluluk pozu

Son dönemlerde haklarında ayrılık dedikoduları çıkan Tuba Ünsal ile Mirgün Cabas, mutluluk pozuyla böyle iyiyiz mesajı verdi.

5 yıl önce hayatlarını birleştiren çift için kötü haberler paylaşılırken Mirgün Cabas, geçtiğimiz günlerde Bebek Parkı’nda görüldü. Objektiflere yansıdıktan sonra basına poz veren Mirgün Cabas açıklama yaptı.

Tuba Ünsal ile Mirgün Cabas ayrılacak mı?

Tuba Ünsal ile Mirgün Cabas 5 yıllık birliktelikleri hakkında çıkan ayrılık iddialarına ilişkin de açıklama yaptı. Güzel oyuncu Tuba Ünsal bu konuda çok net açıklamalarda bulunurken “Kesin ayrılık var diyemem. Evlilikte engebeli yollardan geçiyoruz. Yuvamızı kurtarmak için çabalıyorum. Sorunlarım var. Mirgün’e aşık olmasaydım çoktan bitmişti” demişti.

Tuba Ünsal’ın eşi Mirgün Cabas ise “Tuba gerekli açıklamayı yaptı. Biz böyle mutluyuz” cevabını verdi. Bu açıklamalar ile birlikte çiftin şu an için ilişkisinde sorun yaşamadığı görülürken gelen iddiaların doğru olduğu ve çiftin evliliklerini kurtardığı şeklinde değerlendirmeler yapıldı. Uzun zamandan beri gündemde yer alan ayrılık iddiaları en çok çiftin sevenlerinde endişe yaratmıştı.

Tuba Ünsal kimdir?

Mirgün Cabas kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler