Ana SayfaÜnlülerTuba Büyüküstün'ün ikizi sosyal medyayı karıştırdı!

İlgili Postlar

Tuba Büyüküstün’ün ikizi sosyal medyayı karıştırdı!

Ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün’e olan benzerliği ile dikkat çeken Suudi Arabistanlı yazar Noora Al Ogaili, sosyal medyayı karıştırdı. Ogaili, ünlü oyuncuya olan benzerliği ile bir anda şöhreti yakalamış oldu. Şimdiler, reklam ve film teklifleri alıyor. Detaylar haberimizde…

Tuba Büyüküstün’ün ikizi Suudi Arabistanlı yazar Noora Al Ogaili, sosyal medyada gündem oldu

Üstün oyunculuk performansının yanı sıra, güzelliği ile de dikkat çeken ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün’ün ikizi kadar benzeri olan Suudi Arabistanlı yazar Noora Al Ogaili, sosyal medyada gündem yarattı. Arabistanlı yazarın Tuba Büyüküstün’e olan benzerliği, bir anda talihinin gülmesine yol açtı.

Tuba Büyüküstün’e benzedi

Suudi Arabistanlı yazar Noora Al Ogaili, hayranı olduğu güzel oyuncuTuba Büyüküstün’e benzemek için saçlarını onun gibi kestirip, göz rengini onun gibi yeşil yapabilmek için lens taktı. İmajını Tuba Büyüküstün’e benzeten Suudi Arabistanlı yazar Noora Al Ogaili, sosyal medyada yoğun ilgi gördü.

Yapımcılar peşinde

Başarılı oyuncu Tuba Büyüküstüne’e olan benzerliği ile dikkat çeken Suudi Arabistanlı yazar Noora Al Ogaili, yapımcıların da dikkatini çekti. Ogaili’ye, film ve reklam teklifleri yağdı.

Ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün, Türkiye’de estirdiği fırtınanın yanı sıra, Ortadoğu’da da çok seviliyor. Hayranları, Tuba Büyüküstün’e olan benzerliği nedeni ile Suudi Arabistanlı yazar Noora Al Ogaili’ye de yoğun ilgi gösterdi. Yapımcıların peşine düştüğü Ogalili, sosyal medyada takipçi listesinde ciddi bir yükselme yaşadı.

Tuba Büyüküstün kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler