Ana SayfaÜnlülerTuba Büyüküstün ve Erdinç Çatak Aşkının Perde Arkası

İlgili Postlar

Tuba Büyüküstün ve Erdinç Çatak Aşkının Perde Arkası

Ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün’ün danışmanlık ajansı sahibi Erdinç Çatak ile aşk yaşadığı öne sürülmüştü. Tuba Büyüküstün ve Erdinç Çatak aşkının perde arkası ortaya çıktı. İşte detaylar;

Tuba Büyüküstün’den Ekin Mert Daymaz Açıklaması

Tuba Büyüküstün, konuyla ilgili Instagram hesabından şu açıklamayı yaptı: Biliyorum; bana aşkı yakıştırıyorsunuz. Adına, ‘ilişki’ diyorsunuz. Benim adıma mutlu oluyor ya da beni yeriyorsunuz. Ama ben, bu aralar kendimle bir ilişki yaşıyorum. Kendimle bitmeyen bir randevudayım. Kendi gözlerimin içine bakıyorum. Kendi ellerimi tutuyorum. Önce kendi ruhuma dokunmalı, aşkın kendisi olmalıyım” ifadelerini kullandı.
Bir dönem Hande Erçel, Melisa Döngel ve Eliz Sakuçoğlu gibi isimlerle aşk yaşayan Ekin Mert Daymaz ise konuyla ilgili henüz bir açıklama yapmadı.

Tuba Büyüküstün ve Erdinç Çatak Aşk Mı Yaşıyor?

Son olarak ‘Sefirin Kızı’nda rol alan Tuba Büyüküstün, bu kez özel hayatıyla gündeme geldi.

Tuba Büyüküstün’ün, danışmanlık ajansı sahibi Erdinç Çatak ile aşk yaşadığı öne sürüldü. Tuba Büyüküstün ve Erdinç Çatak Instagram’da 3 aydır takipleşiyorlar.

Tuba Büyüküstün ve Erdinç Çatak, geçtiğimiz ay Bodrum’da aynı yerde fotoğraf paylaşmışlardı.

Erdinç Çatak, sosyal medya hesabında Küçük İskender’in, “Anlaşılmak istiyorum… Sevdiğim bir şarkıyı herhangi biriyle paylaşırken aynı duyguları hissetmek arzusu bu. Evet, tıpkı bu. Sese, ahenge kapılırken, kendini müziğin ritmine verirken yanında bir diğerinin olabilmesi; görkemli bir anda birlikte sadeleşebilmek. Birlikte dansedebilmek gibi” sözlerine yer verdi. Büyüküstün’ün bu paylaşımı beğenmesi de gözlerden kaçmadı.

Tuba Büyüküstün ve Erdinç Çatak Aşkının Perde Arkası

Tuba Büyüküstün’ün, danışmanlık ajansı sahibi Erdinç Çatak ile aşk yaşadığı öne sürüldü.

Büyüküstün ve Çatak’ın geçtiğimiz aylarda Bodrum’da el ele yürüdükleri esnada çekilmiş fotoğrafına Gossippasta ulaştı.

İddialara göre Tuba Büyüküstün ile Erdinç Çatak kısa süreli birliktelik yaşadı. Büyüküstün, geçtiğimiz haftalarda Çatak’tan ayrıldı.

Bir süredir araları açık olan Tuba Büyüküstün ve Erdinç Çatak’ın ilişkilerini gözden geçirme aşamasında oldukları ve bu yüzden ayrıldıkları öne sürüldü.

Büyüküstün ve Çatak’ın sosyal medya hesaplarından birbirlerini takip etmeyi sürdürmeleri de bu iddiayı doğruluyor.

Tuba Büyüküstün ve Erdinç Çatak, geçtiğimiz ay Bodrum’da aynı yerde fotoğraf paylaşmışlardı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler