Ana SayfaDedikoduTuba Büyüküstün ve Erdinç Çatak Aşk Mı Yaşıyor?

İlgili Postlar

Tuba Büyüküstün ve Erdinç Çatak Aşk Mı Yaşıyor?

Geçtiğimiz yıl işletmeci Umut Evirgen’den ayrılan oyuncu Tuba Büyüküstün’ün özel hayatı hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı. Tuba Büyüküstün ve Erdinç Çatak aşk mı yaşıyor? İşte detaylar;

Tuba Büyüküstün Umut Evirgen’i Neden Terk Etti? İşte Gerçek!

Güzel oyuncu Tuba Büyüküstün, 2017 senesinde 6 yıllık eşi Onur Saylak’ile yollarını ayırmış ve işletmeci Umut Evirgen ile birlikte olmaya başlamıştı. Kanal D sevilerek izlenen 2. Sayfa magazin programının yapmış olduğu özel haberine göre, daha önceki dönemlerde de haklarında pek çok defa ayrılık dedikodusu çıkan ünlü çift, bu sefer yolun sonuna gelmiş gözüküyor. Tuba Büyüküstün Umut Evirgen’i bir çırpıda Terk Etti? Tüm gerçekler şaşkınlık vericiydi.

Tuba Büyüküstün kimdir?

Tuba Büyüküstün sevgilisi Umut Evirgen’i, Defne Samyeli ve kızlarını bir gece önce evinde konuk ettiği için terk ettiği iddia edildi. Dedikodulara göre Umut Evirgen, daha öncesinde de aralarında kıskançlık yarattığı söylentilerine sebep olan şarkıcı Defne Samyeli ve kızlarını evine davet etmiş. Ünlü şarkıcı’nın kızları Umut Evirgen’in evinde boy boy fotoğraflar paylaşmaya başlayınca, Tuba Büyüküstün çok öfkelenmiş ve aralarında çıkan bu son tartışma bardağı taşıran son damla olmuş.

Daha öncede bir kaç defa ayrılıp barışan ünlü çiftin bu kez kesinlikle bağları kopardığı konuşuluyor..

Tuba Büyüküstün’ün Karantina Notları..

Tuba Büyüküstün’den Ekin Mert Daymaz Açıklaması

Tuba Büyüküstün, konuyla ilgili Instagram hesabından şu açıklamayı yaptı: Biliyorum; bana aşkı yakıştırıyorsunuz. Adına, ‘ilişki’ diyorsunuz. Benim adıma mutlu oluyor ya da beni yeriyorsunuz. Ama ben, bu aralar kendimle bir ilişki yaşıyorum. Kendimle bitmeyen bir randevudayım. Kendi gözlerimin içine bakıyorum. Kendi ellerimi tutuyorum. Önce kendi ruhuma dokunmalı, aşkın kendisi olmalıyım” ifadelerini kullandı.
Bir dönem Hande Erçel, Melisa Döngel ve Eliz Sakuçoğlu gibi isimlerle aşk yaşayan Ekin Mert Daymaz ise konuyla ilgili henüz bir açıklama yapmadı.

Tuba Büyüküstün ve Erdinç Çatak Aşk Mı Yaşıyor?

Son olarak ‘Sefirin Kızı’nda rol alan Tuba Büyüküstün, bu kez özel hayatıyla gündeme geldi.

Tuba Büyüküstün’ün, danışmanlık ajansı sahibi Erdinç Çatak ile aşk yaşadığı öne sürüldü. Tuba Büyüküstün ve Erdinç Çatak Instagram’da 3 aydır takipleşiyorlar.

Tuba Büyüküstün ve Erdinç Çatak, geçtiğimiz ay Bodrum’da aynı yerde fotoğraf paylaşmışlardı.

Erdinç Çatak, sosyal medya hesabında Küçük İskender’in, “Anlaşılmak istiyorum… Sevdiğim bir şarkıyı herhangi biriyle paylaşırken aynı duyguları hissetmek arzusu bu. Evet, tıpkı bu. Sese, ahenge kapılırken, kendini müziğin ritmine verirken yanında bir diğerinin olabilmesi; görkemli bir anda birlikte sadeleşebilmek. Birlikte dansedebilmek gibi” sözlerine yer verdi. Büyüküstün’ün bu paylaşımı beğenmesi de gözlerden kaçmadı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler