Ana SayfaDedikoduTuba Büyüküstün Ayrılık İddialarını Yanıtladı

İlgili Postlar

Tuba Büyüküstün Ayrılık İddialarını Yanıtladı

Son günlerde boşanma iddialarıyla konuşulan Tuğba Büyüküstün yaşanan olaylara dair açıklama yaptı. Tuba Büyüküstün ayrılık iddialarına yönelik yaptığı açıklamalarda yaşanan olayların basında yer aldığı gibi olmadığını söyledi.

Önceki gün Asmalımescit’te görüntülenen oyuncu, basının sorularına kısa bir şekilde yanıt verdi. Onur Saylak’la evli olan ve son günlerde zorlu bir süreçten geçen Tuba Büyüküstün ayrılık konusunda net konuştu. “Doğru değil” diyen Tuba Büyüküstün ayrılık noktasında çok fazla detay vermekten de kaçındı.

İstanbul Kırmızısı Oyuncuları Bir Arada!

Tuba Büyüküstün İstanbul Kırmızı adlı film ekibiyle birlikte AsmalıMescit’e gitti. Halit Ergenç, Mehmet Günsür, Nejat İşler gibi isimlerle bir araya gelen oyuncu, özel bir röportaj verdi. Özel bir dergi için röportaj veren oyuncu, film hikayesini ve çekim detaylarını anlattı.

Filmi ile ilgili değerlendirme yapan Tuba Büyüküstün çok önemli bir projeye imza attıklarını söylerken böylesine bir yapımda yer almaktan dolayı mutlu olduğunu belirtti. Oynadığı karakter ile ilgili değerlendirmeler de yapan Tuğba Büyüküstün, özellikle Neval karakterinin aya benzediğini söyledi. İstediği kişilere karanlık yüzünü gösterdiğini belirten Tuba Büyüküstün, karakterin filmin odak noktalarından bir tanesi olduğunu belirtti.

Röportaja filmin diğer oyuncuları da katkı sağlarken Nejat İşler ve Halit Ergenç filmdeki karakterlerin ve konunun çok iyi olduğunu söyledi. Ferzan Özpetek tarafından çekilen filmde tüm sahneler Türkiye’de çekildi. Bu bakımdan yönetmenin tüm sahneleri Türkiye’de çekilen ilk filmi de İstanbul Kırmızısı oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler