Ana SayfaDizilerTRT'nin Yeni Dizisi Çukur İzleyicisini Çalacak!

İlgili Postlar

TRT’nin Yeni Dizisi Çukur İzleyicisini Çalacak!

TRT1, özel kanalların reklam azlığı nedeniyle dizilerinin yeni bölümlerini yayınlayamamasını büyük bir avantaja dönüştürdü ve yeni dizileri piyasaya sürmeye başladı.

Payitaht Abdülhamid ve Mehmetçik Kutlu Zafer dizilerinin reytinginin yükselmesi kesinlikle dikkat çekici sonuçlardan birisi oldu.

Tabii özel kanalların dizilerinde yeni bölümler yayınlanınca neler olacak merakla beklenecek. Ancak belli bir izleyici kitlesi oluşturduktan sonra reytinglerin azalamayacağı bir gerçektir.

Yine de TRT1’in bu taktiğinin olumlu yansıyacağı da şimdiden anlaşılmakta.Vuslat dizisi ise TRT1’in en yeni dizisi olarak Show Tv’nin reyting rekortmeni Çukur dizisinin yayın günü olan Pazartesi günü ekranda yerini aldı.

Ekranlara ses getirecek bir karakter ile dönen  Kadir Doğulu, Devrim Özkan ikilisinin başrolündeki dizi gizemli havasıyla dikkat çekmekte.

Uzun zamandır herhangi bir yapımda yer almayan başarılı ve yakışıklı oyuncu Kadir Doğulu’nun dizi izleyicilerindeki büyük etkisinin yanı sıra Feride karakterine hayat veren Devrim Özkan da ilk bölümden dikkat çekti.

Vuslat Dizisi İlk Bölümü İle Ekranda Yerini Aldı!

Rakipleri çok güçlü!

Reytinglere yenik düşerek ekranlara veda eden TRT 1 kanalının final yapan Ege’nin Hamsisi dizisinin yerine Pazartesi günleri ekrana gelen Vuslat’ın rakipleri oldukça güçlü…

Özel kanalların dizilere geri dönmesiyle birlikte Show Tv’de Çukur, Star TV’de Söz ve Fox TV’de Yasak Elma ile Vuslat arasında müthiş bir reyting yarışı yaşanacak.

Sabah Günaydın yazarlarından Yüksel Aytuğ ise izleyici kitle eğer Vuslat dizisinin hikayesini beğenirse Vuslat’ın Çukur’dan  izleyici koparabileceği fikrinde.

Sabah gazetesi Günaydın yazarlarlarından Yüksel Aytuğ, köşe yazısında TRT1’in zekice zamanlamasına değindi ve şu yorumda bulundu: “Vuslat, zekice zamanlamasıyla pazartesi geceleri ‘Çukur’dan izleyici koparabilme potansiyeline sahip görünüyor.”

Bakalım yeni yayınlanmaya başlayan Vuslat dizisi gerçekten Çukur dizisinden izleyici kopartmayı başarabilecek mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler