Ana SayfaÜnlülerToy Poodle Fiyatları 2023

İlgili Postlar

Toy Poodle Fiyatları 2023

Toy Poodle Fiyat 2023 yılı içerisinde 16 bin TL ile 38 bin TL arasında değişen ücretlerdedir. Toy Poodle cinsi köpeklerde fiyatların hem bu kadar yüksek, hem de bu denli değişken olmasının pek çok nedeni bulunmaktadır. 

Her zaman rağbet gören ve tercih edilen bir köpek cinsi olan Toy Poodle, yavru döneminde iken daha sık sahiplenilmektedir. Toy Poodle fiyat 2023 yılında ise sahiplenmek istediğiniz köpeğin yaşı, cinsiyeti, genel sağlık durumu ve safkan olup olmaması gibi kriterlere göre farklı fiyat teklifleri ile karşılaşabilirsiniz. 

Poodle Yavrusu Kaç TL?

Poodle yavrusu kaç TL ve yavru köpek seçiminde en çok dikkat edilmesi gerekenler sıklıkla merak edilmektedir. Kendine has fiziksel ve karakteristik özellikleri ile Toy Poodle köpekler, benzeri ırklardan ayrılmaktadır. 

Fiyatlara da oldukça etki eden yavru Toy Poodle özellikleri şu şekilde sıralanabilir:

  • Irk olarak Kaniş ailesi içerisinde değerlendirilen Toy Poodle köpekler küçük ırktır. Bunun için safkan yavru Toy Poodle köpekler kolaylıkla ayırt edilebilmektedir. 
  • Oldukça sık bir tüy ve kürk yapısına sahiptir. Yavru Toy Poodle köpeklerin en belirgin özelliği ise tüy rengi ve yapısıdır. Kıvırcık ve kahve tonlarındaki tüyleri ile oldukça dikkat çekicisidir.
  • Oldukça küçük bir boyu vardır. Minyatür bir yapısı olduğu için, yetişkinlik döneminde bile en fazla 45 ile 60 cm uzunluğunda olabilmektedir. 
  • Eğitilmesi oldukça kolay olan Toy Poodle köpeklerin bakımı ise kolaydır. Düzenli olarak tüylerinin taranması ve diş ile ağız hijyenine dikkat edilmesi yeterli olacaktır. 
  • Yavru Toy Poodle köpekler apartman yaşantısı için ideal bir seçimdir. Oldukça meraklı ve zeki bir yapıları vardır. Çocuklar ile de çok iyi anlaşabilmektedirler.
  • Yavru Toy Poodle fiyatları yukarıda sıraladığımız fiziksel özelliklere ve köpeğin eğitim durumuna göre farklı aralıklarda sizlere sunulmaktadır. Toy Poodle cinsi köpek sahiplenmek istiyorsanız mutlaka yaşına, sağlık durumuna ve cinsiyeti ile şeceresine dikkat etmenizde yarar olacaktır. 

Toy Poodle Köpek Cinsi Ne Kadar?

Toy Poodle köpek cinsi ne kadar ve 2023 yılında ortalama değeri hakkında merak edilenleri bir araya derledik. Ev yaşantısına uygun olan Toy Poodle köpeklerin sağlıklı ve uzun bir yaşam sürmesi için, mutlaka hijyenik ve sıcak bir yuva bir hazırlanmasında yarar olacaktır. 

Kesinlikle bahçede veya dışarıda bakım için uygun bir köpek cinsi değildir. Çok kolay bir şekilde hasta olabileceği için beslenmesine de ayrıca bir özen gösterilmesi gerekmektedir. 

En kaliteli ve en güzel minik köpek cinsleri içerisinde oldukça popüler olan Toy Poodle köpekler, fiyat olarak da dikkat çekici aralıklardadır. 16 bin TL’den başlayan Toy Poodle fiyatları, farklı özelliklere göre daha yüksek fiyatlarda da olabilmektedir. 

Yetişkin Toy Poodle Fiyatları

Yetişkin Toy Poodle fiyatları 38 bin TL’yi bulabilmektedir. Özellikle krem ve kahverengi tonlarındaki tüyleri ile bilinen Toy Poodle köpekler yetişkinlik döneminde de sevimlilikleri ile sahiplerini büyülemektedirler. 

Oyuncu kimliği ile öne çıkan yetişkin Toy Poodle köpek sahiplenmek istiyorsanız, yavru köpeklere kıyasla eğitim ve sağlık durumu üzerinde durmanız gerekmektedir. 

Tuvalet ve itaat eğitimi almış olan yetişkin Toy Poodle köpeklerin fiyatları, bu özellikleri sayesinde daha yüksek ücretleri bulabilmektedir. Ayrıca yetişkin Toy Poodle köpek alırken dişi veya erkek olması, daha önce doğum yapıp yapmadığı gibi detayları da mutlaka öğrenmelisiniz. 

Toy Poodle fiyatları 2023 yılında güncel olarak sahiplendirecek kişiye ve köpeğin durumuna ve özelliklerine göre değişkenlik gösterebilmektedir. 

Oyuncu, oldukça sevimli ve kolay öğrenen karakterleri ile her hayvan severin hayranlık duyduğu Toy Poodle köpek fiyatları, şecere, tüy rengi gibi faktörlere göre şekillenmektedir. 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler