Ana SayfaKimdirTostçu Erol Kimdir?

İlgili Postlar

Tostçu Erol Kimdir?

Gaziler şehri olan güzel Gaziantep’in Karagöz Mahallesinde bulunan küçücük dükkanı ile tüm Türkiye’de fenomen olan Tostçu Erol kimdir? Nasıl fenomen oldu, asıl mesleği nedir, hakkında merak edilenler Tostçu Erol kimdir haberimizde…


Bugün Doğan Ünlüler

Tostçu Erol aslen nereli? Tostçu Erol şuan kaç yaşında? Tostçu Erol hangi burç?

Tostçu Erol aslen Gaziantepli olan fenomen, şuan 44 yaşında ve boğa burcudur.

Tostçu Erol Kimdir?

olup ün salan bir tostçudur. Asıl adı Mehmet Erol SORGULU olan bu tostçu kardeşimiz 2000’lerin başından bu yana tostçuluk yapmaktadır.

Tostçuluğa ilk olarak 10 sene öncesinde Tostçu Eyüp’te çıraklık kalfalık ve ardından ustalık yapmıştır. Daha sonra askere gitmesi gerektiğinden Tostçu Eyüp’ten ayrılmıştır. Askerliğini tamamlaıktan sona Tostçu Eyüp’te kaldığı yerden çalışmaya devam etmiştir. Bir süre sonra Tostçu Eyüp’ten den ayrılan Erol, Gaziantep’te bir çok tostçuda çalışmıştır.

Tostçu Erol’un en küçük ve ilk dükkanı olan Kilim Büfe’de bir seneye yakın çalıştıktan sonra Kilim Büfe’nin bir bölümünü satın alıp tostçuluğa devam etmiştir. 2 sene orada büyük bir azimle çalıştıktan sonra iki dükkan ilerisinde bulunan biraz daha büyük bir yere geçmiştir. Buada da 18 ay kadar hizmet vermiştir.

Ünü gitgide büyüyen Tostçu Erol’un bulunduğu dükkan kendisine yetmemeye başlayınca şu an Gaziantep’in çarşısı dediğimiz Karagöz Mahallesi’nde hizmet vermeye devam etmektedir.

Tostçu Erol’un tanınmasına büyük olanak sağlayan sosyal medya çevresindeki kişiler tarafından tepki gösterilmiş ve alay edilmiştir. ”NORMAL SİPARİŞ BİTTİ İNTERNETMİ KALDI VEYA FACEBOOKTA GEZMEYE BAHANE ARIYOR BUDA ONUN BAHANESİ OLDU” diyerek Tostçu Erol’un önüne taş koymaya çalışmışlardır. Ama bu kadar emeğinden vazgeçmeyen Erol usta bu laflara hiç aldırış etmeden emin adımlarla çalışmaya devam etmiş. Böylece tüm Türkiye tarafından fenomen hale gelmiştir. Dükkanının önünde bir tost için uzun kuyruklar oluşmuştur.

Başarısı Üniversitelerde Ders Konusu Oldu!

Tostçu Erol ustanın bu başarısı 2012 ve 2013 seneleri arasında birçok üniversitede ders konusu haline gelmiştir. Sosyal medyanın büyük gücünden yararlanarak kısa sürede küçük bir tostçu dükkanın ve Erol ustanın bu kadar ünlenmesi bütün herkes tarafından merakla kaşılanmışır. Tabii ve işini severek özenle yapmasında bu işte başarılı olmasında daha büyük bir paya sahip.

Tostçu Erol kendini hergün geliştirmekte farklı damak tadlarına uygun yeni ürünler ile inovasyon ve vizyonunu geliştirmeye devam etmektedir. Yakın zamanlarda Türkiye’nin dört bir yanına şube açmayı düşünmektedir.

Tabii bu kadar anlatmayla ne demek istediğimi tam olarak anlamayacağınızı düşünmekteyim bu yüzden yolunuz birgün Gaziantep’e düşerse bir Antepli olarak muhakkak tatmanızı öneririm.

Ünlüler dünyasından Gaziantep saldırısına tepki çığ gibi büyüyor!

Şuan hizmet verdiği yer: Karagöz Mahallesi, Torun Sk. 9/A, 27400 Şahinbey/Gaziantep

Telefon: 0542 320 27 27
Çalışma Saatleri:  09:00 – 16:00 arasıdır.
Eğer yolu bulamazsanız bu videoyu izleyerek bulabilirsiniz. (Gerçi “Tostçu Erol nerde?” diye kime sorsanız bizim güzel esnafımız size en güzel şekilde tarif edecektir)
Bu Youtube kanalı da Tostçu Erol’un resmi kanalıdır. Ürünleri buradan tanıyıp yapılış şekillerini büyük bir keyifle ve iştahla izleyebilirsiniz 🙂

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler