Ana SayfaDünyaTony Rock Will Smith'in Özrü Hakkında Konuştu

İlgili Postlar

Tony Rock Will Smith’in Özrü Hakkında Konuştu

2022 Oscar Ödülleri Töreni’nde aktör Will Smith, eşi Jada Pinkett Smith’in hastalığıyla ilgili espri yaptığı gerekçesiyle komedyen Chris Rock’a tokat atmıştı. Smith, geçtiğimiz ay yayınladığı bir videoda Rock’tan ve ailesinde özür dilemişti. Ünlü komedyenin kardeşi Tony Rock Will Smith’in özrü hakkında konuştu. İşte detaylar;

Tokattan Sonra Herşey Değişti

Will Smith, Oscar Ödülleri töreninde komedyen Chris Rock’a tokat attıktan sonra kamera karşısına geçmemişti.

BBC Türkçe’nin aktardığına göre; Cuma günü sosyal medyadan bir video yayınlayan Smith, uzun süren sessizliğinin nedenini açıklamıştı Ünlü aktör, düşünmeye ve yaşananları sindirmeye ihtiyacı olduğunu belirtmişti.

Takipçilerinden gelen soruları yanıtlayan Will Smith, Chris Rock’tan ve komedyeninin ailesinden özür dilemişti.

Jade Pinkett Smith’ten Açıklama

Jada Pinkett Smith’ten de özür dileyen Smith, eşinin ne yapacağından haberi olmadığını aktarmıştı.

Will Smith, aynı zamanda tokadın ardından törende yaşananları ve yaptığı konuşmayı çok net hatırlamadığını ve hafızasının bulanık olduğunu söylemişti.

Bu davranışının o gün ödül alan ya da aday olan sanatçıların da önüne geçtiğini belirten Smith, törende aday olan herkesten de özür dilemişti.

Özür Videosu Yayımladı

Smith, törenden sonra Chris Rock’a ulaştığını ancak komedyeninin henüz yaşananları konuşmaya hazır olmadığı yanıtını verdiğini aktarmıştı.

Ünlü oyuncu, Chris Rock’ın hazır hissettiğinde kendisine ulaşabileceğini kaydetmiş ve “Chris, senden özür diliyorum. Davranışım kabul edilebilir değil. Ne zaman konuşmaya hazır hissedersen buradayım. O an fark etmediğin şeylerden biri de bu hareketin ne kadar insanı kırabileceğiydi. Bu yüzden Chris’in annesinden özür dilemek istiyorum. Tüm ailesinden, özellikle Tony Rock’tan özür dilemek istiyorum. Tony ile harika bir ilişkimiz vardı, o benim adamımdı. Ve bu arkadaşlık artık muhtemelen onarılamaz.” demişti.

Tony Rock Will Smith’in Özrü Hakkında Konuştu

Yaşananların ardından Chris Rock’ın kardeşi Tony Rock, sessizliğini bozdu. Oyuncu, bir takipçisinin videoyla ilgili ne düşündüğünü sormasının ardından Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı.

Sosyal medyadaki insanlar, defalarca bu olayın benimle ilgisi olmadığını ve sessiz kalmam gerektiğini söyledi. Bazıları ise ‘ün kazanmak için’ yaşananlarla ilgili yorum yaptığımı söyledi. Ama şimdi, videoda Will tarafından adımdan bahsedildikten sonra, akıllı insanlar benim tüm bunlara sadece dışarıdan bakan bir adam olmadığımı anlayacaklar. Will ile aramızda gerçek bir dostluk vardı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler