Ana SayfaDedikoduTolgahan Sayışman ve Eşi Almeda’nın Yılbaşı Planı

İlgili Postlar

Tolgahan Sayışman ve Eşi Almeda’nın Yılbaşı Planı

Şubat ayında Almeda Abazi ile dünya evine giren Sayışman, “Yılbaşıyla ilgili bir planınız var mı?” sorusuna ise şöyle yanıt verdi: “Eşim Almeda Abazi, dünyayı gezmeyi seven bir insan olduğu için planlarımız hiç bitmiyor. Genelde programları o yapıyor ben de sadece uyguluyorum”

Sektöre ilk adım attığı yıllarda az dizi olduğu için kadroya giremediğin vurgulayan oyuncu Tolgahan Sayışman, deniz kestanesinin ayağına girmesiyle hayatının değiştiğini ifade etti.

 

 

Star TV ekranlarında yayınlanan Siyah İnci dizisinde Hande Erçel ile başrolü paylaşan Tolgahan Sayışman Ankara Marka Festivali’nin son oturumuna katıldı.

‘Siyah İnci’ dizisinde Kenan karakterine hayat veren 35 yaşındaki oyuncu, “Sektöre 1998 yılında adım attım. O zaman televizyon camiası bu kadar gelişmiş değildi. Sınırlı sayıda dizi olduğu için, kadroya girebilmek zordu. Kafamda oyunculuğu bırakıp, yurt dışında modellik yapmak vardı” dedi.

Sayışman Sözlerine şöyle devam etti: “Tam o dönemde Alaçatı’da sörf yaparken, deniz kestanesi ayağıma girdi ve beni ameliyata aldılar. Neredeyse, 10 gün kadar yürüyemedim ve yurt dışı planım aksadı.”

“O dönemde, ‘Elveda Rumeli’nin senaristi Alican Yaraş, arayarak, ‘Böyle bir proje başlayacak, oynamak ister misin?’ dedi ve böylelikle başlamış oldum”

PLANLARI HEP EŞİM YAPAR (TOLGAHAN SAYIŞMAN)

Şubat ayında Almeda Abazi ile dünyaevine giren Sayışman, “Yılbaşıyla ilgili bir planınız var mı?” sorusuna ise şöyle yanıt verdi: “Eşim Almeda Abazi, dünyayı gezmeyi seven bir insan olduğu için planlarımız hiç bitmiyor. Genelde programları o yapıyor ben de sadece uyguluyorum…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler