Ana SayfaÜnlülerTolgahan Sayışman Erkekleri Neden Kızdırdı?

İlgili Postlar

Tolgahan Sayışman Erkekleri Neden Kızdırdı?

Genç kızların sevgilisi, yakışıklı oyuncu Tolgahan Sayışman’dan erkekleri kızdıracak hareket! Tolgahan Sayışman hangi hareketi ile son noktayı koydu? İşte haberimizin detayları…

Almeda Abazi’den Tolgahan Sayışman İtirafı!

Amerika’da düğün

Üç sene önce sevgili olduğu 2008 Miss Globe Güzeli Almeda Abazi ile birlikteliklerini evlilikle taçlandıran yakışıklı oyuncu Tolgahan Sayışman;  Beverly Wilshire Hotel’in Royal Suite’nde gerçekleştirdikleri düğün ile uzun süre magazin basınında olmuştu. Yaklaşık 40 kadar konuğun misafir edildiği mini düğün de Almeda Abazi gelinliği ile, Tolga Sayışman ise yakışıklılığı ile konuşulmuştu.

Tolgahan Sayışman kimdir?

Türkiye’den Fransa’ya

Önceki akşam bir alış veriş merkezinde bulunan restoranda yemek yiyen çift, çıkışta muhabirlerin sorularını cevapladı. Türkiye’den başlayıp Fransa’dan döndükleri uzun bir tatilden gelen çiftten Tolgahan Sayışman, gazetecilerin tatilde neler yaptıkları ile ilgili sorusuna “Uzunca bir tatil oldu. Yurt dışındaki tatillere iş amaçlı da gittim. Hem iş, hem tatil gibi oldu. Şimdi artık iş zamanı” diyerek cevap verdi.

Hala Konserin Etkisindeyim

Fransa’da ki Beyonce konserine de giden çiftten Almeda Abazi, ünlü şarkıcıya olan hayranlığını şöyle açıkladı “Beyonce’ye çok seviyorum. Kendisi, çocukluğumdan beri örnek aldığım birisi; o yüzden konser hayal gibiydi benim için. Tolgahan’a minnettarım. Hâlâ konserin etkisindeyim”. Çift,evlenirken de düğün şarkısı olarak Beyonce’dan Haio şarkısını tercih etmişti. Basında çıkan Tolgahan Sayışman’ın kendisine aldığı söylenen Bir milyon liralık araba alması ile ilgili ise “Benim için büyük sürpriz oldu. Bu kadar büyük bir şey beklemiyordum” dedi.

Tolgahan Sayışman basında sık sık eşi Almeda Abazi’ye verdiği cömert hediyeleri ile sıkça konuşularak erkekleri kızdırıyor. İşte Tolgahan Sayışman’ın bugüne kadar eşine yaptığı pahalı sürprizler:

BEVERLY HILLS’TE DÜĞÜN
ROMA’DA SEVGİLİLER GÜNÜ
ÖZEL YATLA MAVİ TUR
PARİS’TE BEYONCE KONSERİ
1 MİLYON LİRALIK CİP

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler