Ana SayfaÜnlülerTolgahan Sayışman ve Almeda Abazi Düğün Hazırlıklarına Başladı

İlgili Postlar

Tolgahan Sayışman ve Almeda Abazi Düğün Hazırlıklarına Başladı

Tolgahan Sayışman ve Almeda Abazi’nin düğün hazırlıklarına başlatıldığı belirtildi.

Uzun zamandan beri magazin dünyasının gündeminde yer alan çiftin nikah tarihini belirlediği ve Los Angeles’ta yapacakları düğün ile birlikte dünya evine gireceği belirtildi. Türkiye’nin oldukça sevilen isimlerden olan Almeda Abazi özellikle katıldığı yarışma programlarıyla pek çok kişinin sevdiği bir isim haline gelmiştir. Tolgahan Sayışman ile uzun zamandan beri ilişki içerisinde olan Almeida Abazi’nin bu ilişkiden oldukça mutlu olduğu ve Tolgahan Sayışman ile hayatını birleştirmek istediği öğrenilirken çift Los Angeles’ta yapacakları düğün ile birlikte dünya evine girecek.

Tolgahan Sayışman ve Almeda Abazi Nikah Masasına 13 Şubat’ta Oturacak

Bu haberler sonrasında gözler 13 Şubat’ta yapılacak düğüne çevrilirken, düğünün basından ve gözlerden uzak bir şekilde yapılmasının amaçlandığı da gündeme getirildi. Türkiye’de yapılacak b,r düğünde pek çok muhabirin düğüne ilgi göstermesi ve görüntü almaya çalışacağı tahmin edilirken Tolgahan Sayışman ve Almeda Abazi düğünü Los Angeles’a taşıyarak bu konuda gözden uzak olmayı tercih etti.

Çift, düğün hazırlıkları için 31 Ocak itibariyle Amerika’ya gidecek. Böylece düğün için her şeyi eksiksiz bir şekilde tamamlayacak. Düğüne yaklaşık 30 kişinin katılacağı öğrenilirken özellikle tüm yakın akrabaların ve arkadaşların uçak biletinin ve konaklama ihtiyaçlarının hazırlandığı ve tüm masrafların ikili tarafından karşılanacağı belirtildi. Los Angeles’ta yapılacak düğünün ardından çiftin balayına da burada devam etmesi bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler