Ana SayfaKimdirTolga Yücel Kimdir?

İlgili Postlar

Tolga Yücel Kimdir?

Tolga Yücel Kimdir? Tolga Yücel kaç yaşında? Tolga Yücel aslen nereli? Tolga Yücel kitapları nelerdir? Tolga Yücel hangi burç?

Tolga Yücel kaç yaşında? Tolga Yücel aslen nereli? Tolga Yücel kitapları nelerdir? Tolga Yücel hangi burç?

1974 yılında doğan Tolga Yücel, 46 yaşındadır. Bursa’da doğan Tolga Yücel, lisans eğitimini Marmara İİBF Fakültesi Almanca İşletme ve Enformatik Bölümü’nde tamamladı. 

Tolga Yücel’in ilk kitabı olan “Son İnsan- Dijital Bir Gelecekte Hayatta Kalmanın Yolları” isimli kitabı 2008’deki raflardaki yerini aldı

Tolga Yücel Kimdir?

Tolga Yücel 1974 yılında Bursa’da doğmuştur. Lisans öğrenimini Marmara İİBF Fakültesi Almanca İşletme ve Enformatik Bölümü’nde, Yüksek Lisans öğrenimini İstanbul Bilgi Üniversitesi SBE İşletme Bölümü’nde tamamladı. Ulusal ve uluslar arası şirketlerde yaptığı yöneticiliğin ardından Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nın Genel Sekreteri  olarak görev yaptı. 

Tolga Yücel, İstanbul Bilgi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Yüksek Lisans bünyesindeki derslerden ” Marka Yönetimi” ve “Satış Yönetimi” ile Bahçeşehir Üniversitesi’nde yüksek lisans programlarında “Girişimcilik ve İnovasyon Yönetimi” üzerine dersler vermiştir.

Dijital varlık şirketi Coiny‘nin Danışma Kurulu Üyesi olan Yücel, ayrıca Fintechtime dergisinde finans teknolojileri üzerine yazılar yazmaktadır.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler