Ana SayfaÜnlülerTolga Savacı’nın Vasiyeti Açıklandı

İlgili Postlar

Tolga Savacı’nın Vasiyeti Açıklandı

Vefatıyla büyük üzüntü yaşatan Tolga Savacı’nın vasiyetinin olduğu ortaya çıktı. İşte ünlü oyuncunun vasiyeti…

Pazartesi günü ABD’de yaşamını yitiren Tolga Savacı hakkında eşi açıklamalarda bulundu. Kalp krizi nedeniyle yaşama veda eden Tolga Savacı’nın ölmeden önce vasiyetini eşiyle paylaştığı açklandı. Yas tutan eşi bugüne kadar herhangi bir açıklama yapmazken bugün önemli açıklamalar yaptı.

2015 yılında Tolga Savacı ile hayatını birleştiren Nermin Bezmen, “Ansızın çıktı sonsuz yolculuğuna” diyerek acısını paylaşan acılı eş, “Canım Sibel, Zeynep Savacı, canım evlatlarım Pamira, Cazım, Ariella, Shawn, canım torunlarım Pia, Shaya, Luna derin acımızı yaşıyoruz…” dedi.

Tolga Savacı New Jersey’de Defnedilecek

Nermin Bezmen yaptığ açıklamada eşinin vasiyeti üzerine Tolga Savacı’nın New Jersey’de Cumartesi günü toprağa verileceğini söyledi. Cumartesi günü ailesi ve sevenlerinin katılacağı cenaze merasimiyle Tolga Savacı son yolculuğuna uğurlanacak.

Tolga Savacı’nın Vasiyeti Açıklandı
Tolga Savacı’nın Vasiyeti Açıklandı

 “Huzur içinde uyu, yolun ışık olsun…Tolgam”

Tolga Savacı için bir açıklama da ablası Sibel Savacı’dan geldi. Kardeşini kaybetmenin üzüntüsünü yaşayan Abla Savacı, “Güzel ruhlum, koca yüreklim, savaşçı canım kardeşim, dostum, arkadaşım… Tolga Savacı maalesef ansızın aramızdan ayrıldı. Huzur içinde uyu bir tanem, değerli, bir tanecik kardeşimiz…. Tarifsiz üzgünüz… Değerlerinle, gönlünle tüm varlığınla bu yaşamı bizimle paylaştığın için teşekkür ederiz. Bir tanemiz evladı Atilla’ya, sevgili eşi Nerminciğime, tüm sevenlerine de sabır dilerim… Huzur içinde uyu, yolun ışık olsun…Tolgam.” dedi.

Ünlü oyuncunun vefatı sonrasında Türkiye’deki sanat camiasından da pek çok isim taziye mesajlarını iletti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler