Ana SayfaDedikoduTolga Sala Yasak Elma'da!

İlgili Postlar

Tolga Sala Yasak Elma’da!

Fox ekranlarının sevilen dizisi Yasak Elma ya bomba transfer Tolga Sala Yasak Elma’da izleyicileriyle buluşuyor detaylar haberimizde..

Tolga Sala Yasak Elma’da

Geçtiğimiz Sezon Çukur dizinde Cemil karakterini canlandıran Tolga Sala şimdilerde ise Başrollerini Talat Bulut, Eda Ece, Şevval Sam, Onur Tuna ve Sevda Erginci’nin paylaştığı Melis Civelek ile Zeynep Soyata’nın senaryosunu yazdığı Yasak Elma dizisinin 27. Bölümünde Kurban Kırbaçlı karakteri ile izleyicilerin karşısında  Dündar’ın (Erdem Kaynarca) kardeşi gibi gördüğü yanından ayırmadığı sağ kolu ve koruması rolüyle dizide yer alacak oyuncu hiç beklenmedik bir anda yolu Zeynep ile kesişecek olan Dündar’ın en büyük destekçisi olacaktır.

Tolga Sala Kimdir?

Önceki bölümlerde Alihan (Onur Tuna) ile Zeynep  (Sevda Erginci) aşkı tamamen bitmiştir şimdilerde ise Yasak Elma dizisinde izleyicilerin merakla beklediği herkes için yeni bir dönem başlamaktadır

Önümüzdeki hafta ekranlara gelecek olan Yasak Elma dizisinin 27. bölümünde ise Zeynep (Sevda Erginci) ile Dündar’ın yolları kesişecek. Yanlış anlamalarla başlayacak olan bu tanışmada Kurban karakteriyle rol alacak  Tolga Sala , Dündar’ın sağ kolu ve en büyük destekçisi olacak.

Tolga Sala’nın Rol Aldığı Diziler

Geçtiğimiz dönemlerde Diriliş Ertuğrul dizisinde Hamza Alp karakterini canlandıran yakışıklı oyuncu, Yer Gök Aşk dizisiyle hafızalara kazınarak adını duyurmuştu. Son olarak Çukur dizisinde canlandırdığı Cemil karakteri ile geniş bir hayran kitlesi edinen genç ve yakışıklı oyuncu Şimdilerde ise Yasak Elma dizisinde Kurban Kırbaçlı karakterini canlandırmaya hazırlanmaktadır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler