Ana SayfaKimdirTolga Mendi Kimdir?

İlgili Postlar

Tolga Mendi Kimdir?

Tolga Mendi Kimdir?

Başrollerini Jessica May ile beraber oynadıkları Yeni Gelin dizisinde dikkatleri üzerine çeken yakışıklı oyuncu Tolga Mendi kimdir? Başarılı oyuncu hakkında bilinmeyenler haberinizde.


Bugün Doğan Ünlüler

Tolga Mendi’nin Hayatı

Tolga Mendi, 23 Mart 1993 yılında Adana’da dünyaya gelmiştir. Adana da Anadolu Lisesi’nden mezun olduktan sonra Çukurova Üniversitesi’nde İnşaat Mühendisliği okumuştur. 1.86 boyunda, 80 kilo ve Koç burcudur. İlgi alanları; fitness, sinema ve tiyatro olarak bilinir.Eğitimini tamamladıktan sonra kariyerine oyunculuk alanında devam etmek istediği için oyunculuk eğitimi almaya karar vermiştir.

Tolga Mendi, 2 yıl oyunculuk eğitimi aldıktan sonra ilk projesi Fox TV’de Rüzgarın Kalbi dizisi olmuştur. Yakışıklılığı ve başarılı oyuncusu ile herkesin dikkatini çekmeyi başaran Tolga Mendi, herkesin beğenisini kazanmıştır.Tolga Mendi daha sonra 2017 yılında başrolünü Jessica May ile paylaştığı Yeni Gelin dizisinde rol almaya başlamıştır. Yakışıklı oyuncu dizide ki başarısı ile adından sıkça söz ettirmektedir.

Yeni Gelin Dizisinde Hazar Rolü

Tolga Mendi’nin Yeni Gelin dizisinde oynadığı ‘Hazar’ rolü hakkında:Bella’nın prensi, Bozok Aşireti’nin varislerinden biridir. Doğduğu toprakların gözü pekliğini, yüreği karalığını almış; dayatmalarına ise her daim karşı çıkmıştır. Öyle ki, bir anda vurulduğu yarı İspanyol Bella’yı takıp koluna konağa gelin diye getirmiştir. Hazar, ölümüne aşık; ailesi ölümüne inatçı. Ama Hazar daha inatçı. Çünkü ona göre aşk, her savaşı mutlak zafere taşıyacaktır.

Yer Aldığı Projeler

2017- Yeni Gelin

2016- Rüzgarın Kalbi

2015- Acı Aşk

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler