Ana SayfaÜnlülerTolga Güleryüz'e Elveda Programı

İlgili Postlar

Tolga Güleryüz’e Elveda Programı

Tolga Güleryüz’e elveda programı.  Amasya’daki trafik kazasında hayatını kaybeden Tolga Güleryüz için Kadıköy Halk Eğitim Merkezinde elveda programı düzenlendi. Programa Güleryüz’ün ailesi ve işi arkadaşlarının haricinde kaza anında araçta bulunan oyuncu arkadaşları Ceyhun Fersoy ve Melis İşiten’de katıldı.

Tolga Güleryüz'e veda programı - Magazin haberleri

               Tolga Güleryüz Hayatını Kaybetti

Amasya’da tiyatro oyuncularını taşıyan minibüs seyir halindeki tıra çarptı. Kazada 3 tiyatro oyuncusu hayatını kaybetti. Kazada hayatını kaybeden tiyatro yapımcısı Tolga Güleryüz için Kadıköy Eğitim Halk Merkezinde elveda programı düzenlendi.

Zeynep Gülmez'den kazada hayatını kaybeden eski eşi Tolga Güleryüz'e veda:  Affet beni - Son Dakika Magazin Haberleri | N-Life

Gerçekleştirilen programa Güleryüz’ün ailesi başta olmak üzere iş arkadaşları ve kaza anında araçta bulunan Ceyhun Fersoy ve Melis İşiten’de katıldı. Veda konuşmasını yaparken Ceyhun Fersoy, Tolga Güleryüz ile olan anılarını anlatırken göz yaşlarına hakim olamadı. Program sonrası Tolga Güleryüz’ün arkadaşlarını ve yakınları ailesine baş sağlığı diledi.

Kürsüye çıkarak konuşma yapan Ceyhun Fersoy “Tolga, 2017’de beni arayarak ‘seninle çalışmak istiyorum’ dedi. Çok beyefendi bir insandı. Onu anlamak için onunla yaşamak lazım. O kadar çok sırrımız var ki onunla. Biz bu sahnede onunla sayısız oyunlar oynadık. Kaza sonrası kapıdan çıkarken onu çekmeye çalıştım. ‘Beni bırakamazsın’ dedim çünkü Tolga ile yapacağımız çok şey vardı. Bir insan bu kadar aile terbiyesi göremez. Annesine babasına çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Tiyatro yapımcı Tolga Güleryüz’ün ailesine baş sağlığı diliyoruz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler