Ana SayfaÜnlülerTolga Güleç'in ağzı burnu kan içinde! Başına ne geldiği ortaya çıktı?

İlgili Postlar

Tolga Güleç’in ağzı burnu kan içinde! Başına ne geldiği ortaya çıktı?

Tolga Güleç’in ağzı burnu kan içinde! Başına ne geldiği ortaya çıktı? Ünlü oyuncu Tolga Güleç, kavga iddiaları ile gündeme geldi. Yüzü kanlar içinde görüntüsü ortaya çıkan Tolga Güleç’in başına ne geldi? gerçek sonunda ortaya çıktı. Kimse bunu beklemiyordu. Detaylar haberimizde…

Boşansalar da birlikteler!

Yüzü gözü kanlar içinde kalan Tolga Güleç, kavga mı etti?

Ünlü oyuncu Tolga Güleç, yüzü gözü kanlar içinde olan görüntülerinin ortaya çıkması ile şoke etti. Güleç’in Kuruçeşme’de bir balıkçıda olay çıkardığı, çıkan kavgada yüzü gözü kanlar içinde kaldığı, bu haliyle de facetime üzerinden boşandığı eşi Yeliz Şar ile sohbet ettiği iddia edilmişti.

Tolga Güleç Kimdir?

Gerçek sonunda ortaya çıktı

Tolga Güleç’in hakkında gündeme gelen kavga iddialarının sosyal medyada hızla yayılıp ayyuka çıkmasının ardından, ünlü oyuncunun menajeri Cem Tatlıtuğ açıklama yayınladı. Olayın aslını anlatan Tatlıtuğ, görüntüleri dizi çekimleri sırasında senaryo gereği çekilen dayak sahnesine ait olduğunu vurgulayarak “Yalan haberlere itibar edilmemesini rica ediyoruz. Bu asılsız kavga haberini yayanlara karşı da yasal haklarımızı sonuna kadar kullanacağız.” dedi.

Yeliz Şar kimdir?

Tolga Güleç, 2012 yılında kendisi gibi ünlü bir oyuncu olan Yeliz Şar ile evlenmişti. Beş yıl evli kalmışlardı. Ünlü çift, geçtiğimiz yıl sürpriz bir kararla boşandı. Ancak, son zamanlarda ayrılığa daha fazla dayanamayarak birlikte yaşamaya başladılar. Tolga Güleç ve Yeliz Şar yeniden mi evlenecek? sorusu gündeme geliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler